Всеки път, когато посещавам България, се възхищавам от работата, която

...
Всеки път, когато посещавам България, се възхищавам от работата, която
Коментари Харесай

Европейският съюз на гражданите-сеньори към ЕНП провежда десетия си конгрес в Сандански

Всеки път, когато навестявам България, се удивлявам от работата, която държавното управление на Бойко Борисов е съумяло да свърши, с цел да трансформира страната в привлекателна и съвременна дестинация. Благодаря за помощта на ГЕРБ за реализирането на политиките на ЕНП в Европейския съюз”. Tова съобщи ръководителят на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП проф. Ан Херманс по време на откриването на десетия конгрес на съюза, който се организира в Сандански, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ЕНП Дара Мърфи акцентира смисъла на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП за осъществяване на политиките на Европейската национална партия.



„ Последните европейски избори демонстрираха, че ЕНП остава водещо политическо семейство в Европа. Благодаря на ГЕРБ и Бойко Борисов, че партията сподели отлични резултати в отминалите избори и е една от най-силните в ЕНП. Мария Габриел прави фантастична работа”, акцентира Дара Мърфи.

Президентът на ЕНП Жозеф Дол се обърна към делегатите на конгреса посредством видеообръщение: „ ЕНП постоянно е разчитала на ГЕРБ и на Бойко Борисов, по тази причина и през днешния ден, когато стартира изборната акция в България, ние ще покажем нашето отношение към ГЕРБ. От вашия първи конгрес, вие - сеньорите, сте изразявали проблемите на жителите на Европа. Вие носите посланията на ЕНП – християндемократичните полезности, взаимност и отговорност”, сподели по време на приветствието си той.



През годините, в които е основан Европейският съюз на гражданите-сеньори към ЕНП, сме осъществили стотици хрумвания и начинания, с които да помогнем на хората от нашето потомство да подобрят живота си и сме дали благоприятни условия да оказват помощ на другите”, сподели на собствен ред проф. Николай Андреев, зам.-председател на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП и ръководител на СГЕРБ.

В обръщението си към делегатите в конгреса той акцентира главната роля на ГЕРБ и Бойко Борисов за развиването на България и слагането в дневния ред на Европейския съюз тематиката за Западните Балкани.

„ Благодарение на премиера Борисов България е фактор в европейската политика”, сподели още проф. Андреев.



Приветствие към делегатите на десетия конгрес на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП насочи и регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева.



„ ЕНП продължава да бъде водеща партия в Европа, тъй като постоянно поддържа и разчита на младежката смелост, женската мощ, предприемаческия дух, само че най-много на мъдростта на старейшините. За мен е привилегия и чест да поздравявам мъдростта на Европа в най-слънчевия град на България – Сандански.”, сподели Даниела Савеклиева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР