Всеки път, когато погледнем в гардероба какво да облечем, знаем,

...
Всеки път, когато погледнем в гардероба какво да облечем, знаем,
Коментари Харесай

Сбогом бръчки по деколтето и шията: Ще изглеждате отново като на 30, само благодарение на тази смес

Всеки път, когато погледнем в дрешника какво да облечем, знаем, че постоянно имаме специфична дреха, заради някаква особена причина: Разбира се, бръчките, които се образуват над гърдите и по шията, скапват всичко, което желаеме да носим.

И това е забавно: 3 незаменими предписания, които борят гастрита от националния врач Петър Димков


Знаете ли, че приблизително прекарваме 23 години от живота си в сън? Много дълго време! Разбира се, че не можем да заобикаляме да спим, тъй като ще се лишим от съня, който ни е по този начин необходим и ни би трябвало, с цел да заредим батериите и да върнем тялото си още веднъж в деяние. Въпросът е, че доста позиции, в които спим, способстват за генерирането на бръчки по тялото.
Лицето, залепено на възглавницата, спящо в профил или с лице надолу, може да остави белези, които може да наподобяват моментни, само че с течение на времето те се утвърждават в кожата ни и към този момент не се отстраняват.
Правилният метод за сън е с лицето нагоре или леко встрани, с цел да се избегне натискането на кожата по лицето или гърдите.

Друг зложелател на кожата на врата и на лицето е слънцето. Слънцето оставя белези, петна и способства за сухота на кожата, причинявайки бръчки, които се виждат. Не се излагайте на слънце без отбрана и в часовете от деня, когато то е най-силно.

Но фактът е, че тези бръчки стартират да се появяват рано или късно и ние въпреки всичко можем да променим някои привички и да стартираме да прибягваме до разнообразни средства за премахване им и с цел да ги скрием.

Не забравяйте, че кожата на врата е доста фина и нейното положение се утежнява елементарно. Важно е да се грижите за нея и да я поддържате хидратирана. Този домакински трик ще ви върне еластичността и ще усъвършенства външния ви тип, тъй че в никакъв случай няма да би трябвало да изхвърляте тези облекла, които харесвате и ще можете да носите това, което желаете.

Ние ще Ви дадем съвет под формата на маска, която можете да си приготвите във Вашия дом толкоз, колкото желаете.

- Зряла бананова маска и розова вода: Узрелият банан съдържа идеалните съставки за възобновяване на свежестта на кожата. Вземете напълно узрял банан, направете го на пюре и прибавете лъжица розова вода или етерично масло от шипка. Нанесете подготовената примес на шията и я оставете за 30 минути. След това я отстранете с доста вода. Хубаво е да повтаряте лекуването три пъти седмично.

ДРУГИ СЪВЕТИ:

В допълнение към това, което ви казахме за слънцето и по какъв начин да спим, можете да включите и здравословни привички, които постоянно са добре пристигнали за тялото.

- Избягвайте слънцето без отбрана и в моментите, когато то е доста мощно.

- Яжте здравословни храни, като плодове и зеленчуци.

- Избягвайте да консумирате огромни количества алено месо.

- Намалете количеството рафинирано брашно, което консумирате.

- Елиминирайте нездравословна храна, защото тя е наранена от отрови, които се отсрочват в тялото ни и по-късно оказват въздействие върху качеството на кожата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР