Всеки от партньорите във връзката има своите навици. Обсъждайки и

...
Всеки от партньорите във връзката има своите навици. Обсъждайки и
Коментари Харесай

Здравословни навици във връзката които са смятани за токсични

Всеки от сътрудниците във връзката има своите привички. Обсъждайки и обмисляйки тези привички обаче постоянно хората изпадат в илюзия, като ги категоризират като нездравословни.

Токсичните легенди, които могат да провокират неправилно усещане у сътрудниците са доста. Не им се доверявайте по този начин елементарно, с цел да не си извършите погрешни изводи, от които да пострада връзката ви, а и сътрудникът ви.

Кои са навиците в една връзка, които постоянно биват посочени като токсични, а в действителност са си изцяло здравословни?

Да не отговаряте незабавно на известията

Някои хора се управляват от неверната максима, че в случай че не отговаряш незабавно на повикванията и известията на половинката си, той или тя ще реши, че го мамите. По-добре е да отговорите незабавно.

Това е безусловно неправилно. Вие и вашият сътрудник сте самостоятелни персони, които имат собствен живот поотделно и дружно. Ежедневието на всеки е затрупано от безчет задачки и задължения. Няма по какъв начин да отговорите незабавно на всяко известие.

Пък и също така не е здравословно за връзката, в случай че откликвате на всяка волност на колегата си. Провокирайте малко напрежение у него/ нея. Полезно е.

Не обсъждайте всичко

Няма потребност да говорите по какъв начин е минал денят ви в най-големи детайлности. Споделяйте си, само че не прекалявайте. Това се отнася най-много до мислите, възприятията и дребните секрети, които пазите за себе си. Няма нищо неприятно в това човек да пази някои неща за себе си. Не се доверявайте на митовете, че в случай че не споделяте безусловно всичко с колегата си, не се обичате.

Да не бъдете изцяло почтени

Невинаги цялостната почтеност е потребна за връзката, а и за връзките с хората изобщо. В името на положителните обществени връзки е значимо от време на време да спестявате това, което може да бъде спестено или по този начин наречените „ бели неистини “. И този метод няма нищо общо с лицемерието.

Да нямате потребност от колегата си от самото начало

Много хора считат неправилно, че с цел да се обича една двойка, сътрудниците би трябвало да са всичко един за различен от самото начало, да имат потребност един от различен, да не могат да вършат нещо независимо.

Това е едно от най-погрешните схващания. Не е нужно да имате непременна потребност един от различен като другият да съставлява „ целия ви живот “. Това важи единствено във взаимнозависимите връзки, които надалеч не са от здравословния вид. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР