Всеки от нас вероятно е чувал за такъв силен талисман

...
Всеки от нас вероятно е чувал за такъв силен талисман
Коментари Харесай

Носите червен конец против уроки? Знаете ли обаче, че и други цветове имат магически сили

Всеки от нас евентуално е чувал за подобен мощен амулет като червен конец на китката му. Неговите вълшебен свойства са известни отдавна. Благодарение на своите свойства, доста от хората даже пазят децата си. Обаче в допълнение към аления конец, конците от друг цвят също имат същите мощни свойства.

Днес ще ви разкажем, по какъв начин да изберете верния цвят конец, с цел да донесе на живота ви тъкмо това, което ви би трябвало най-вече.

Какво значат другите цветове на китките?

Зелен конец
Зеленият е цветът, който въплъщава силата на природата, свещения цвят. Смята се, че сходен цвят на китката може да почисти човешките души, да ги защищити от негативни мисли и злоба. Той дава на притежателя благополучие и благосъстояние, а също по този начин защищава от заболявания.

Носенето на зелен цвят се предлага, когато би трябвало да се адаптирате в нови обстановки на живот. Например, когато дойдете на ново работно място. Той ще ви даде сила и ще поддържа вашите физически и духовни запаси.



Конец с изумруден цвят
Всички оттенъци на зелено са доста чисти и естествени. Те притеглят силата от природата и носят единствено добра сила. Изомруденият колорит не е изключение.

С помощта на подобен конец на ръката си можете да се предпазите от измами и крадци, а също по този начин да подобрите материалното състояние. Той ще сътвори към вас атмосфера, която ще помогне за решаването на съществени проблеми. Ако имате сложен диалог - изберете конец с тъмнозелен нюанс.



Оранжев конец
Този цвят черпи силата си от Слънцето. Очарованието на този цвят носи достойнство и упоритост, подтиква всички сетива и оказва помощ за по-добро взаимоотношение с другите. Такава цветове би трябвало да бъдат за всички! Той сигурно ще ти донесе шанс и ще те защищити от доста заболявания.



Розов конец
Магическите свойства на този конец са открити от царицата на Шеба, която е известна с мъдростта и хубостта си. Този конец е подобаващ за дами, тъй като усъвършенства енергийните потоци на дамите. И даже този конец е добър любовен амулет.



Жълт конец
Както оранжевата нишка, това е цветът на Слънцето. Този цвят покровителства творчеството. Конец от този цвят ще ви помогне в търсенето на ентусиазъм и в нови инициативи. Този талисман да се носи от студенти, възпитаници, хора с креативен специалности, както и медиуми. Жълтите конци могат да предпазят от магьосничество и зло око.



Турско синьо конец
Ако търсите шанс - турско синьото е единствено за вас. Той е подобаващ за предприемачи, тъй като дава триумф и самостоятелност, а също по този начин притегля и шанс, което ще помогне да се преодолеят съперниците. Собственикът на подобен талисман елементарно ще се концентрира върху значими неща, той дава естетика и успокоение. Той може да развие вътрешен глас



Небесносин конец
Синьото е цветът на небето. То символизира благородството и чистотата. Конец от този цвят е подобаващ за тези, които търсят отговор на значим житейски въпрос и се нуждаят от добър съвет. Той ще ви помогне да намерите нравствен наставник, да решите значими проблеми и да преодолеете всички страхове.



Бял конец
Бялото е знак на чистотата. За тези, които стартират нов живот, е нужен конец от този цвят. Ако сте претърпели загуба, подобен конец ще ви помогне да се справите с това. Също по този начин, белият конец ще бъде добър талисман за възпитаници и студенти, тъй като може да възвърне интереса към ученето.



Черен конец
Повечето хора свързват този цвят с негативно усещане, само че този цвят има и другата страна. Този конец ще ви даде успокоение и убеденост. Ако не контролирате страстите зле, това е талисман за вас.



СЪВЕТ
Сега знаете за какво конецът на китката е с избран цвят и какъв би трябвало да бъде. Не по-малко ефикасна е комбинацията от влакна с разнообразни цветове.

Комбинацията от бяло и алено защищава от физически пострадвания. Такава гривна ще бъде потребна за тези, чиято активност е обвързвана с риск, да вземем за пример пожарникари или миньори.

Белият и черен конец е знак на схващане на мъдростта. Необходим амулет за възпитаници и студенти.

Червените и зелените дружно ще привлекат любовта в живота ви. Ако имате чифт, подобен талисман ще ви помогне да се отървете от ревността и също по този начин да се предпазите от неприятно око и неприятна сила. Добър за отбрана на децата.

Всичко, от което се нуждаете, постоянно е някъде покрай вас: триумф, шанс и благосъстояние. Основното нещо е да го привлечете към себе си. Сега знаете, че освен аленият конец служи като добър амулет, само че и другите цветове. Просто би трябвало да вземете конец и да го поставите на китката си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР