Всеки от нас свързва първия учебен ден със съкровени спомени,

Всеки от нас свързва първия учебен ден със съкровени спомени, ...

На един чин: Близнаци прекрачиха прага на бащиното школо.


Всеки от нас свързва първия учебен ден със съкровени спомени, изпълнени с вълнение от ново начало и край на един безгрижен живот.Още по тематаПатриах Неофит: Напредвайте в знанието, осланяйте се на Бога!16 сеп 2019 11:4825Румен Радев: Училището е свято място!16 сеп 2019 11:2326

В столичното 125-о училище могат да се похвалят с две двойки близнаци, които ще учат в един и същи клас. Екип на Bulgaria ON AIR се срещна с едни от тях, ден преди да престъпят прага на учебното заведение.

Емануил Маналов подготвя своите близнаци Калоян и Кристиян за първата им среща с училището. Един от тях ще седне на неговия чин, но не и двамата, тъй като още се карат.

"Не се притеснявах до момента, в който дойдохме да ги запишем. Когато прекрачих прага... нахлуха спомени. Цялото това време се върна. Развълнувах се", сподели бащата.

Според Криси и Коки безгрижните дни няма да приключат с първия звънец. Да сътворяват пакости пък двамата наследили от баща си, твърди учителката му по география и бивш директор на 125-о училище - Лиляна Кънчева.
По публикацията работи: Павел Гълъбов

Източник: dnes.bg