Всеки от нас се стреми към това един ден да

...
Всеки от нас се стреми към това един ден да
Коментари Харесай

Сложите ли в джоба си това, няма да се отървете от ПАРИ

Всеки от нас се стреми към това един ден да има задоволително средства, с цел да може да живее по-добре и да се глези понякога. Лошото е, че множеството жители живеят с нищожен бюджет и разноските им се оказват повече, в сравнение с приходите.

Някои хора вземат решение да пробват шанса си, като неведнъж пускат тото фиш. Други обаче са последователи на всички тези национални поверия, за които се счита, че имат особена сила и притеглят пари и шанс. Дали в действителност е по този начин, могат да кажат само тези хора, които имат вяра в тяхната мощ.

Ако сложите джинджифил в джоба си, гответе се за доста ПАРИ

Това поверие е публикувано още от древността. Хората са били твърдо уверени в това, че джинджифилът е магическо растение, притежаващо особена мощ.
 Жена стартира да носи дафинов лист в чантата си, няма да повярвате до какво докара това! Жена стартира да носи дафинов лист в чантата си, няма да повярвате до какво докара това!
Днес, сякаш сме привикнали да гледаме на дафиновия лист само като на фалшификация в кулинарията. Не се замисляме обаче, че в древ...

Освен за настинки, те са го употребили и като вълшебен инструмент, с цел да се приближат по-скоро до задачите, които сами са си поставяли.

Смятали са също, че коренът е кадърен да върне хармонията в фамилията и да ни накара да бъдем доста по-решителни и целеустремени.

Освен корен, може да се носи и прахуляк от растението. Добре би било обаче преди този момент да се увие в подобаваща хартия или найлонова торбичка, тъй че да не ни изцапа облеклата.

Най-важно е обаче да вярвате в шанса си и да сте сигурни, че в случай че човек мощно мечтае за нещо съответно, то рано или късно се сбъдва!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР