Всеки от нас се стреми да намери идеалната половинка, с

Всеки от нас се стреми да намери идеалната половинка, с ...

Дева и Близнаци – пасват ли си за връзка?.


Всеки от нас се стреми да намери идеалната половинка, с която да прекара остатъка от живота си. На някои им трябват години, за да открият сродната душа, която лесно могат да изгубят.

Ако често се допитвате до съветите на астролозите, може би се интересувате и от това кои знаци пасват най-много на вашата зодия. Има комбинации, които са идеални за връзка, но не и за сериозна като създаването на семейство и деца.

Да разгледаме Дева и Близнаци – две коренно различни зодии, водени от планетата Меркурий. Срещнат ли се, те правят странна комбинация, която може да устои във времето при някои определени условия. Близнаците се управляват от мъжкия аспект на Меркурий, докато Девата – от женския. Тя, като типичен земен знак, иска да има надеждна връзка и да поддържа комуникацията, докато половинката ѝ е въздушна и гледа по-повърхностно на нещата.
Още по темата Любовна връзка – кои зодии си пасват най-много (5 част)
Различните качества на двете зодии им позволяват да се допълват като двойка. Често Близнаците дават идеите, но и често бързо се отказват, а Девите са онези, които обмислят как да ги осъществят.

Издребняването на Девите и капризите на Близнаците могат да са причина за конфликти помежду им. Връзката им е обречена, ако един от тях иска да става неговото и не се съобразява с мнението на другия, особено ако Близнаците се отнесат несериозно с Девите.

Мъжете Близнаци са много любвеобилни и внимателни, но не обичат половинката им да излиза без тях.

Източник: tialoto.bg