Всеки от нас се е сблъсквал с предизвикателството да започне

...
Всеки от нас се е сблъсквал с предизвикателството да започне
Коментари Харесай

6 съвета при започване на нова работа

Всеки от нас се е сблъсквал с предизвикването да стартира нова работа, на ново място, с нови сътрудници. Стресиращо е, тъй като не познавате никого. Ако желаете да оставите положително усещане у шефа си, то би трябвало да положите малко старания.

 Как да бъдем по-успешни
Как да бъдем по-успешни

Какво не би трябвало да споделяме, с цел да се случи

Ето и някои препоръки на онлайн изданието Metro, които ще ви оказват помощ да стартирате по допустимо най-хубавия метод новото си начинание.

Подранете

 Снимка 324691

Ще оставите положително усещане, в случай че отидете по-рано на работното си място. Затова би трябвало да предвидите какъв брой време ще ви отнеме да стигнете от у дома до работа. Също по този начин и типът превоз, който ще употребявате, с цел да избегнете натоварения трафик и възможното забавяне на транспортните средства.

Облеклото

 Снимка 324692

През първата седмица е добре да заложите на по-изисканите си и публични облекла, с цел да създадете по-добро усещане, несъмнено, това не значи и да прекалявате. След това можете последователно да вкарате и по спортно-елегантен жанр, който да ви покаже и в друга светлина.

Бъдете учтиви

 Снимка 324693

Изграждането на облика ви, като благ, привлекателен и угодлив човек може да ви помогне да спечелите благосклонностите на сътрудниците си. Стремете се към привидно елементарни неща като усмивка, " благодаря ", " заповядай ", които обаче ще ви покажат като добър сътрудник и човек.

Споделяне

Добре е, в случай че още от първия ден почувствате новите си сътрудници като другари, само че това не значи, че би трябвало да споделяте неща, които биха ви злепоставили. Чудесно е, в случай че през почивните дни сте излезли и сте се забавлявали бясно, само че при започване на работната седмица пропуснете тези обстоятелства. Опитайте се да концентрирайте диалозите върху някои значими тематики от публичния живот в страната или спорта.

Имената

 Снимка 324694

Въпреки че ще се запознаете с доста хора се пробвайте да запомните колкото се може повече имена. Това ще ви помогне да изградите по-добри взаимоотношения с хората, с които работите.

Организацията

Опитайте се допустимо най-бързо да научите елементарни неща като - къде са тоалетните, кои принтери можете да употребявате. Звучи просто, само че ще ви помогне да опознаете офиса и да се чувствате по-комфортно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР