Всеки от нас поне веднъж в живота си е преживявал

...
Всеки от нас поне веднъж в живота си е преживявал
Коментари Харесай

Зодиите и голяма любов в живота им

Всеки от нас най-малко един път в живота си е преживявал това, което назоваваме „ огромна обич “. Понякога оставя трайни белези. И са нужни доста години, с цел да се лекуват тези рани. Вашият зодиакален знак също въздейства върху това какви страсти изпитвате и по какъв начин в последна сметка избирате своя сътрудник в живота.

Овен

В живота им ще има три любови. Овните са скептични във връзка с любовния въпрос. Често сегашният сътрудник престава да им пасва и от любознание стартират да търсят нов.

Телец

Телецът е един от тези знаци, които обичат същински единствено един път. Ако този човек обича някого, той безспорно ще желае да прекара целия си живот с обичаната си.

Близнаци

Близнаците обичат три пъти. Независимо от настоящото си прочувствено положение, родените под този знак са склонни да търсят безспорната обич до края на дните си. По предписание любовта ги навестява няколко пъти и всякога Близнаците считат, че са намерили подобаващия сътрудник за себе си.

Рак

Раците могат да бъдат уловени в мрежата на чистата обич единствено два пъти в живота. Ако първата им обич ги разочарова, те ще търсят дълго време нов сътрудник, само че когато най-сетне го намерят, ще вложат всичките си сили в тази връзка.

Лъв

Лъвовете обичат някого от самото начало. Те са лоялни към всеки нов сътрудник. Всички Лъвове са завоеватели, които не се опасяват да бъдат прочувствено въвлечени в нови връзки, даже в случай че това ги заплашва с изменничество или страдалчество.

Дева

Девата обича два пъти в живота си. Но във всичко, което се отнася до любовта, тя е извънредно подозрителна и скептична. А фактът, че същинската обич се случва единствено два пъти в живота й, се дължи на неспособността на всички Деви да се отворят изцяло пред един човек.

Везни

Тези хора, както и в тази ситуация с Лъва, в действителност са способни да обичат всеки идващ сътрудник. Дори когато в мемоари за скорошна разлъка гледат тъжно към луната, Везните към този момент са подготвени да се потопят с главата надолу  в нова връзка.

Скорпион

Скорпионът обича същински единствено един път в живота. Родените под този знак могат да имат доста връзки и интриги, само че любовта е една. За Скорпион връзката е освен физическа, само че и надълбоко прочувствена, затова мистериозните представители на това съзвездие доста мъчно влизат в нови връзки.

Стрелец

В живота им има четири любови. Съответно, Стрелецът има доста богат сантиментален опит. Но с цел да останат с някого вечно, те би трябвало да се научат да вършат взаимни отстъпки.

Козирог

Родените под този знак обичат два пъти в живота, само че тази връзка постоянно е сложна, тъй като Козирозите не са склонни да показват възприятията си. Освен това, сложната им природа ги кара да предизвикват разпадането на връзките.

Водолей

Водолеите имат три любови в живота, в това число любовници, с които изневеряват на колегата си. Водолеите непрестанно търсят съвършен сътрудник, който да им стане както другар, по този начин и ухажор.

Риби

През целия си живот Рибите могат да имат единствено една същинска обич. Когато Рибите срещнат сродна душа, те се придържат крепко към нея и в никакъв случай не я пускат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР