Всеки от нас от детството е научен да не крещи,

...
Всеки от нас от детството е научен да не крещи,
Коментари Харесай

Какво представляват потиснатите емоции? До какво водят

Всеки от нас от детството е теоретичен да не крещи, да не скача от наслада, да не се смее прекомерно мощно, да не хлипа от възмущение. Но не можем да накараме страстите да изчезнат. Те остават и си отмъщават на тялото ни - за това, че ги потискаме.

За какви страсти приказваме?
Човешкото лице показва повече страсти, в сравнение с можем да осъзнаем
Емоциите върху нашите лица са толкоз разнородни и богати, както и самите лица. Различни придвижвания – като повдигнати вежди или о...
Прочети повече
Как опитът да ги удавим се отразява на здравето и външния ни тип?

1. Гняв

В обществото проявлението на яд се смята за симптом на неприятно образование. Поради тази причина и с цел да избегнат отрицателните последствия – да вземем за пример фамилни раздори, свада с другар или уволняване – мнозина потискат гнева и разочарованието.

Лишавайки се от опцията да приказваме, ние одобряваме страстта във вътрешността. След това нашите челюстни мускули се стягат, мозъкът подрежда да следим, с цел да не избухне някоя дума в гнева си. Ако навикът да потискаме гнева ни е развъртян в детството, тогава тялото автоматизирано ще реагира даже на най-малкото неодобрение - и " нерви ще играят " на лицето ни.

2. Ярост
Родителите на сполучливите хора вършат тези 6 неща
Думата „ триумф “ е сложна за дефиниране, тъй като за другите хора триумфът  означава разнообразни неща. Въпреки че допълнително...
Прочети повече
Когато се натрупа прекалено много яд, той се трансформира в гняв. Всъщност тази страст е невероятна движеща мощ, когато се употребява в вярната посока. Но потискането й не води до нищо положително.

На първо място, това визира глутеалните мускули. Те са доста мощни и употребяват краката – основата на човешкото тяло. Потиснатата страст провокира болки в кръста и уязвимост в краката – по този начин ни принуждава да седнем, тъй че да се въздържаме от интензивно деяние.

3. Любов

Изживявайки любовта, човек има самообладание да прегърне обекта на любов, да се сгуши до него, да го потупа или да го отбрани. И главният инструмент тук са ръцете. Смята се, че ръцете, пръстите съхраняват салдото, способността да се дава и получава.

За страдание постоянно сдържаме проявата на сантименталните си усеща даже към обичаните хора. Поради това можем да развием предпазен инстикт, несъзнателна реакция във връзка с другите - започваме да се ограждаме от хората, по-специално благодарение на ръцете си. Сякаш споделяме „ не ме докосвай “.
Съществуват ли енергийни вампири
Можем умерено да кажем, че сигурно ги има! И това е реалност, без значение дали желаеме да го приемем или не! През целия си живот ще...
Прочети повече
4. Страх

Хората нормално изпитват боязън доста по-често, в сравнение с наслада или обич. Страхът се крие на няколко места в тялото, шията ни е най-уязвима към него. Това не е изненадващо, тъй като първата реакция на тялото към страха е желанието да се свие и да „ дърпа главата към раменете “.

Много от тези, които са изпитвали мощен боязън в ранна детска възраст, не престават да живеят с това възприятие и по-нататък. Мускулите на врата при такива хора са спазматични и скъсени. Страхът, арестуван в тялото, може също да попречи на нашето саморазвитие, кариерно израстване и обществен триумф.

5. Обида, изменничество

Изразът " забиване на нож в гърба " добре разказва възприятието на остро възмущение от изменничество. Именно мускулите на горната част на гърба поемат тази страст – има болежка и чувство за мраз сред лопатките.
Ето кои са шестте съществени човешки страсти
Списък на Екман с 6 съществени човешки страсти. През 1960 година психологът Пол Екман разпознава този лист от шест разнообразни съществени или пър...
Прочети повече
Но това не значи, че долната част на гърба въобще не страда. Поясът поема всички страсти, свързани с отвратително задължение, насилствени отговорности, обезверена всеотдайност, възмущение против живота и ориста. И заради това напрежение имаме болки, утежнява се стойката.

Всякакви мускулни проблеми носят видим дискомфорт, чувство за пресилване и стягане. След като се отървем от ненужните страсти, можем да се научим да не сдържаме възприятията, а да ги насочваме в креативна посока. В последна сметка страстите имат огромен капацитет. Ако те не са угаснали в тялото ни, тогава хармонията в възприятията и дейностите ще помогне да променим живота си към по-добро.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР