Всеки от нас иска да има чисти и добре миришещи

...
Всеки от нас иска да има чисти и добре миришещи
Коментари Харесай

Американски способ да направите бялото пране снежнобяло СНИМКИ

Всеки от нас желае да има чисти и добре миришещи облекла. Уви, от време на време пералнята не прави добре „ отговорностите “ си, а самите ние неведнъж се цапаме с какво ли не.

Преди време от jenata.blitz.bg споделиха с вас невероятната загадка за това, какво ще се случи с облеклата ви, в случай че в пералнята сложите таблетка аспирин .

Редом с това от jenata.blitz.bg ви издадоха дребни секрети, с помощта на които ще кажете „ довиждане “ на упоритите петна по обичаните си облекла .

С течение на времето доста бели облекла обаче изгубват цвета си.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднаха на един необикновен американски прийом, с помощта на който ще може да извършите бялото пране снежнобяло.

Този способ е необятно публикуван в Съединени американски щати. Никой не знае къде, по кое време и от кого е фиктивен този трик, само че едно е несъмнено – той в действителност работи.

„ За да съм сигурна в това, че работи първо направих един опит. Взех бялата риза на брачна половинка ми, която висеше от години в дрешника и бе изгубила цвета си. яката й напряко бе станала жълта “, с тези думи читателка на jenata.blitz.bg стартира свое писмо, което изпрати на фейсбук страницата им , където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки.



Какъв обаче е той, както и доста фотоси, ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР