Всеки от нас има поне една приятелка, която е умна,

...
Всеки от нас има поне една приятелка, която е умна,
Коментари Харесай

Мъже споделят 8 причини, поради които някои жени остават сами

Всеки от нас има най-малко една другарка, която е интелигентна, красива, привлекателна, само че е недоволна от любовния си живот и постоянно е сама. Всички хора се чудят какво не й е наред и за какво се получава по този начин. И защото това е тематика, която визира доста хора, взехме решение да разберем какво е мъжкото мнение по въпроса.

Мъже споделят 8 аргументи, заради които някои дами постоянно са сами. Вижте кои са те:

1. Винаги са в неприятно въодушевление

Социологът Джес Карбино изследва държанието на хората в известни уеб страници за запознанства. Оказва се, че доста дами се пробват да имат същите изражения на лицето на фотосите си, като тези, които моделите вършат на фотосите за кориците на списанията, което ги кара да наподобяват студени, арогантни и горди.

Когато мъжете избират сътрудник, те избират фотоси на усмихнати, отворени дами, които наподобяват благи и приятни.

2. Отдават прекомерно огромно значение на брака

Ако една жена желае да се омъжи прекалено много, това може да изплаши мъжете. Ако всичко, което има значение за една жена е бракът, тя стартира да гледа на мъжете като на претендент съпрузи, а не просто като на сътрудници. Тя не мисли за това какъв е индивидът, а дали е фамилен вид или не.

3. Винаги усложняват нещата

Много дами са склонни да бъдат прекомерно трагични и да четат прекомерно доста сред редовете, когато не би трябвало. Има разлика в метода, по който мъжете и дамите мислят. Повечето мъже имат явен и логически разум и дамите постоянно отделят прекомерно огромно внимание на ненужни детайлности.

Разбира се, не можем да променим метода, по който мислим, само че не трябва да драматизираме толкоз доста. По-добре е дамите да не употребяват неразбираеми изречения като " Имам възприятието, че нещо не е наред ". Те нямат смисъл за мъжете.

4. Не могат да обичат мъж

Мъжете и дамите не постоянно приказват на същия език на любовта. Психолозите са уверени, че мъжете би трябвало да усещат уважението на колегата си, а дамите ценят изразяването на сантименталните усеща.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР