Всеки от нас има кауза. Но не бива да поставяш

...
Всеки от нас има кауза. Но не бива да поставяш
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Не може да поставяш собствената си кауза пред общата

" Всеки от нас има идея. Но не трябва да поставяш личната си идея пред общата. "

Това разяснява Христо Петров от " Продължаваме промяната ", прочут още и като Ицо Хазарта, във връзка абсурда към Александър Дунчев. Последно в обява преди няколко дни във Facebook Дунчев напряко попита: " Не бихте ли алармирали, в случай че по места трътват зависимости с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", както и че водачите на Политическа партия стартират да ползват практики, присъщи за тези партии.

" Сашо Дунчев е направил ужасно доста за българската гора. Аз съм го защитавал доста пъти. В мненията на хората се видя, че не е ясно защо той приказва в този момент. Това не е казус ", изясни Петров.

Той даде и образец за сходно държание от предишното, което той си спомнял - за метода на Едвин Сугарев преди време.

" Тези хора са същински. Но в желанието да създадат нещо положително провокират противоположен резултат ", уточни още Петров, който и на тези избори ще води листа в 25 МИР.

" Една от огромните неточности, които и аз съм допускал, е, че депутатът може да постигне нещо самичък. Той може да даде искра, само че ви би трябвало поддръжка. Начинът на Дунчев не е този ", добави той.

По мотив и на Дунчев, и на други отдръпвания от Политическа партия на знакови фигури като Иван Христанов Христо Петров сподели:   " Нито последната седмица, нито последната година съм имал аргументи да си вървя от " Продължаваме промяната ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР