Всеки от нас е бил толкова влюбен, че е искал

...
Всеки от нас е бил толкова влюбен, че е искал
Коментари Харесай

5 знака, че натрапвате връзката си в социалните мрежи

Всеки от нас е бил толкоз влюбен, че е желал да го изкрещи на целия свят. Някои от нас обаче одобряват тази задача прекомерно безусловно и се пробват по всякакъв начин да покажат на света какво тъкмо се случва във връзката им. Днес ще ви представим кои са тези 5 знака, че натрапвате връзката си в обществените мрежи, без това да е нужно или да способства за по-доброто ви въодушевление.

Нормално е да публикувате сантиментални фотоси или да измененията фамилния си статус, когато сте във връзка, пишат от iwoman.bg. Искате да сте отворени с хората, които имат значение за вас. Как обаче да постигнете баланс сред това да държите приятелите си осведомени в обществените медии, без да накърнявате интимността на връзката си?

Съществува фина граница сред шерването и натрапването. Твърде многото постове, фотоси и сторита, които граничат със самохвалството, крият неподозирани клопки. Всъщност, екип от откриватели, разгласили своето изследване напълно неотдавна, изясняват, че двойките, които постоянно обявяват връзките си онлайн, може да изпитват неустановеност в връзките. Тоест, хората, които се нуждаят от утешение и одобряване, са по-склонни да разгласяват повече. Ето кои са знаците, че прекалявате.

1. Разкривате прекалено много за финансовото му положение
Разбира се, тук не приказваме да качвате фотоси на трудовата брошура на колегата си. Но колкото повече парадирате със скъпи дарове, придобивки, първокласни места, които сте посетили, толкоз по-нездравословно в любовен проект. Същото важи и в случай че сътрудникът ви бъде уволнен или напусне настоящата си работа и вие се „ жалвате ” на онлайн приятелите си. Важно е да знаете, че вашият човек би трябвало да бъде този, който да управлява кой и дали да знае за финансите му.

2. Споделяте персонални неща от характера му
Може би половинката ви има навика да си гризе ноктите, да хърка или пък има нездравословна фикс идея за съответна храна? Това, което смятате за смешно или сладко, би могло да разстрои колегата ви, в случай че го споделите с други хора и то на висок глас.

3. Публикувате обстоятелства за здравословното му положение
Може да ви звучи налудничаво, само че доста хора обичат да „ излизат на ярко ” по здравни проблеми, касаещи обществото – неплодородие, меланхолия и други. Хубаво е да се дава публичност на тези проблеми, тъй като не са мотив за позор, само че не и на непознат тил, изключително в случай че би уязвило самочувствието на индивида до вас.

4. Говорите за проблемите си в връзките
Възходите и паденията във връзката би трябвало да се разискват на четири очи, а не пред публика. Може би търсите поддръжка, утешение, някой да ви потупа по рамото и да ви каже, че вие сте вършиме в тази ситуация? Причините не са от голяма важност, когато залогът е толкоз висок.

5. Разкривате интимни детайлности от половия си живот
Независимо дали става дума за полугола фотография от леглото, категоричен намек или открита хвалба, повярвайте ни, никой не желае да знае какво се случва сред чаршафите ви, още по-малко втората ви братовчедка или чичото на приятеля ви. Може да сте същински задоволени от връзката си, само че не е нужно да го афиширате.
Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР