Всеки от нас – без значение дали става дума за

...
Всеки от нас – без значение дали става дума за
Коментари Харесай

Пийте тази течност и няма да остареете!

Всеки от нас – без значение дали става дума за жена или мъж, желае да остане млад колкото се може по-дълго време. Но каквото и да вършим стареенето е необратим развой.

Но по какъв начин ще реагирате, в случай че научите, че има по какъв начин да забавите появяването на бръчки и побелели коса? Да, тъкмо по този начин – оказа се, че може да забавим стареенето!

При това не с някакви комплицирани процедури, ами единствено с една напитка. И не си мислете, че става въпрос за някоя комплицирана запарка. Не! Оказа се, че всеки от нас има тази напитка вкъщи.

„ Редовната консумация на тази течност изрично забавя процеса на стареене “, безапелационна е диетоложката доктор Елена Соломатина.

Но освен това – тази напитка понижава риска от рак.

Тя обясни, че става въпрос за пиенето на чай!

„ Качественият и вярно сварен чай е доста здравословна напитка. Редовната консумация на чай понижава риска от сърдечно-съдови болести и онкология. 

Има и потребни субстанции (в чая), които могат да забавят процеса на стареене ”, безапелационна е доктор Елена Соломатина, написа jenata.blitz.

Диетологът предизвести, че в случай че чаеният артикул не е вярно подготвен и ферментирал (обработен), може да се появи плесен. Това се дължи на обстоятелството, че чаените листа съдържат антиоксиданти, които са доста нестабилни. В този случай самата мухъл ще бъде мъчно забележима.

Редом с това редица фитнес треньори посъветват да пиете чиста вода след пробуждане и наложително да включите чай в закуската си. Този табиет ще ви помогне да се чувствате свежи заран. 

Нюйоркският невролог Санджив Котаре пък посъветва да се пие чай от лайка при бодърствуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР