Всеки от фенове на теленовелите има свой любим сериал, а

...
Всеки от фенове на теленовелите има свой любим сериал, а
Коментари Харесай

10-те най-харесвани теленовели, излъчени у нас

Всеки от почитатели на теленовелите има собствен обичан сериал, а може би даже и повече от един, привлякъл го с историята си, актьорите, участващи в него, мястото на фотосите и така нататък В ефира на България са били предавани безпределно доста теленовели, от всякаква националност – коя по-добра, коя не чак толкоз.

Определено обаче най-успешните пристигнаха от Телемундо – американската компания-производител на новели. Нейните сериали у нас са с най-голям рейтинг и провокират максимален интерес. Веднага по-късно се подреждат сериалите на мексиканската Телевиса. А ето кой са 10-те най-харесвани теленовели, излъчени у нас, подредени от блога Теленовелас Новини.

10. „ Имението “

Последното десето място е заето от Телемундо и теленовелата „ Имението “, излъчена през 2006 година Сериалът провокира същински възторг освен в България. Дори поради огромния триумф, няколко пъти увеличаваха броя на плануваните серии. Теленовелата бе придружена и с много трудности, като травми или ухапвания от инсекти или паяци, поради средата, в която протекоха фотосите, а точно полетата, селото… Двойката Кристиан Мейер и Наталия Стрейгнард се трансформира в обичаната на феновете.

9. „ Касандра “

„ Касандра “ се радва на огромен зрителски интерес още с първото си лъчение през далечната 1995 година Тя бе повторена два пъти в околните години, като рейтингът й още веднъж бе висок. Незабравимата циганка, циркът, близнаците и цялата история въобще си остават една от класиките в жанра, който пожъна необикновен триумф по целия свят. Корайма Торес имаше опцията да посети нашата страна и да промотира теленовелата.

8. „ Утре и вечно “

Най-успешната мексиканска теленовела у нас е „ Утре и вечно “ с неповторимия Фернандо Колунга и Силвия Наваро в основната двойка, само че триумфът на този сериал се дължи несъмнено и на присъединяване на Лусеро, с което актрисата се завърна след дългогодишно неявяване. Излъчена е през 2010 г.

7. „ Дивата котка “

Седмо място е за „ Дивата котка “. Излъчена през 2007 година, теленовелата имаше и своите повторения, поради положителния си рейтинг, а Марио Симаро и Марлене Фавела станаха обичаната двойка на мнозина. Постоянни подиуми с плесници, боят на котките и прелестните моменти ще се запомнят дълго. Тази теленовела изстрелва мнозина от актьорите към върха.

6. „ Земя на пристрастеността “

Друга теленовела, разрастваща се на село, още веднъж на Телемундо, е „ Земя на пристрастеността “, излъчена през 2006 година, и макар положителния рейтинг, който реализира, сериалът нямаше повторение… към този момент най-малко. Габи Спаник, безпощадна, само че обективна, прави усещане със страхотната си игра. Тандемът Спаник-Сиачоке се трансформира във формула за триумф.

5. „ Изпитание на любовта “

В „ Изпитание на любовта “, различен шлагер на Телемундо, излъчен през 2005 година, който събра доста обичани артисти, видяхме Кати Сиачоке по-лоша от всякога… и по какъв начин няма – нали би трябвало да пази мъжа си… – това е в кръга на шегата, несъмнено, само че, както сама споделя: „ В Колумбия щом чуят музиката, която съпътства еротичните й подиуми с Мартин Карпан, колумбийците бягат към тв приемника. Това освен е една от аргументите за триумфа, само че и нещо, с което ще се запомни теленовелата “.

4. „ Гибелна хубост “

През 2010 година бе излъчена теленовелата, заемаща четвъртата ни позиция. Тя още веднъж е на Телемундо и се споделя „ Гибелна хубост “. Въпреки времето на лъчение (14:30 ч.), тя имаше огромна гледаемост. Действието й се развива в по-голямата си част на село, занимателните моменти като този и страхотната игра на Дана Гарсия накараха доста фенове да се влюбят в нея.

3. „ Жената в огледалото “

На трето място попада също доста обичана теленовела на Телемундо, а точно „ Жената в огледалото “. Освен забавния сюжет и актьорите й, за триумфа на теленовелата ненапълно способства и идването на основния й воин у нас през 2006 година, когато се излъчваше и самата теленовела. Хуан Алфонсо Баптиста прекара няколко дни на родна почва и сподели, че би пристигнал още веднъж.

2. „ Лицето на другата “

Друга теленовела на Телемундо, която реализира също високи резултати, е „ Лицето на другата “. Участието на едни от най-хубавите артисти от сектора (Елизабет Гутиерес, Марица Родригес, Габриел Порас, Габи Еспино и др.), напрежението, любовта и интригите я трансформират в същински шлагер у нас и по света. Излъчена е през 2009 г.

1. „ Трима братя, три сестри “

Първо място заема теленовелата, която и сега гледаме на екран – „ Трима братя, три сестри “. Излъчена у нас през 2004 година, това бе и първата теленовела, повторена по bTV. Превръща се в същински възторг още през цялото време, а рейтингът й счака до небесата. Така е общо взето във всяка страна по света, където се излъчва. Невероятни артисти, буйни моменти, занимателни подиуми и музика, която те придвижват в света на братята и сестрите.


Автор: Стаси Иванова @ Теленовелас Новини

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР