Всеки от екипите трябва да е съставен от максимум четирима

...
Всеки от екипите трябва да е съставен от максимум четирима
Коментари Харесай

Студенти могат да участват в третото издание на състезанието на Wizz Air

Всеки от екипите би трябвало да е формиран от най-много четирима индивида.

© Цветелина Белутова За трета поредна година студенти могат да вземат участие в интернационалната бизнес конкуренция Wizz Youth Challenge, проведена от нискотарифната самолетна компания Wizz Air. Екипите ще разполагат с две седмици, с цел да показват решение по проблем, заложен от компанията. Избраните планове ще се състезават на полуфинала на конкуренцията в Букурещ в средата на октомври, а спечелилият ще получи опция да пътува безкрайно с Wizz Air за интервал от една година, както и вечеря с изпълнителния шеф на авиопревозвача Йозев Варади.

В третото издание на интернационалната конкуренция могат да вземат участие студенти, учащи се в бакалавърски и магистърски степени в страните, част от мрежата на самолетната компания. Всеки от екипите би трябвало да е формиран от най-много четирима индивида, като студентите не могат да вземат участие самостоятелно. Желаещите да се включат би трябвало да записват екипа си на уеб страницата на конкуренцията не по-късно от 1 септември. Ден по-късно всички записани участници ще получат проблема, по който би трябвало да работят, обвързван с бизнеса на Wizz Air. Крайният период за предаване на плановете е 15 септември.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Жури ще прегледа плановете и на 30 септември ще бъдат оповестени резултатите. Екипите с най-хубавите решения ще бъдат поканени да вземат участие на полуфинала на Wizz Youth Challenge, който ще се организира в Букурещ на 14 и 15 октомври. Там те ще показват концепциите си пред мениджъри на Wizz Air и изпълнителния шеф на компанията Йозев Варади, който също по този начин ще вечеря с определения победител. Отборът с най-хубавия план ще получи още опция да пътува безкрайно с Wizz Air за интервал от една година. Класиралите се на второ и трето място ще получат надлежно по два и един двупосочни билети за определени дестинации от мрежата на авиопревозвача.

Във второто издание на Wizz Youth Challenge журито отличи преди всичко тима TakeOff от Унгария, формиран от студенти от унгарския университет " Корвинус ", компетентност " Бизнес IT и интернационалните бизнес връзки ". Те показаха софтуерно решение, в основата на което са потребителски насоченият метод и обезпечаване на най-ниските цени.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР