Всеки от депутатите има право на преценка, включително и депутатите

...
Всеки от депутатите има право на преценка, включително и депутатите
Коментари Харесай

Василев: Ако имаме нов мандат, допускам че Кирил Петков няма да е премиер. Може да е Никола Минчев!

Всеки от депутатите има право на преценка, в това число и депутатите на " Продължаваме промяната ". Когато в Народното събрание имаме 240 свободни индивида, България няма да е най-бедната в Европейския съюз. Всеки един е съидейник, не е назначен. Всеки един от хората в " Продължаваме промяната " е избрал да бъде част от тази идея и се е борил самичък в личния си регион, с цел да бъде определен. Тези хора са в Народното събрание, с цел да показват мнението си. " Продължаваме промяната " е просто платформа.

Това съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев пред.

Настроението след през вчерашния ден е доста положително. Решени сме да доведем борбата за България до дъно. Силите в Народното събрание са съвсем равни. Ако сме отвън Народното събрание, силите са в хората, на които не им се живее по метода от последните 15 години. Хората усетиха какво е да не ги е боязън. Видя се, че имаме средства да увеличим обществените разноски. Всички хора, на които им харесва този метод на ръководство да гласоподават, сподели още Василев.

Министърът на финансите разяснява, че към момента не е на дневен ред името на идващия министър-председател.

Ако съставим мандат, ще бъде разисквано кой ще бъде министър председател. Допускам че може да не е Кирил Петков, само че мощно се колебая. Нека не спекулираме с тази тематика. Има доста вероятни кандидатури, в това число и на Никола Минчев. Важно е да забележим дали този парламент е привършен или има какво още да даде, добави още той.

Изборите постоянно са плод на страстите. Това, което ясно се видя през последните шест месеца е, че е допустимо България да е друга, да не сме подвластни от съветски газ. Независима политика, да се осветлят всички корупционни схеми, за които се говореше по ъглите. Видя се, че може да си вземем границата и към този момент да не е частна. Това, което хората би трябвало да решат, е дали желаят и са подготвени и дали желаят да се изведе докарй, означи още Василев.

Вицепремиерът уточни и какво оставят на идващото ръководство.

Оставяме държавна лаборатория, която все още единствено от таксите осъществя 5 000 лева на час. Оставяме споразуемние с Германия за немски митничари по границата. Когато сформираш по-разнороден екип се понижават шансвоете за корупция. Българо-турската граница е доста рискова и употребена за незаконен трафик преди 10 ноември, с цел да се пресече е нужна и интернационална помощ. Внасят се и плодове и зелнченчуци, които са ни тровили. Появават се известия за спрени парични средства, опиати, работи се по всички тези пътища, с цел да бъдат пресечени. До семица - две може да чакаме немските екипи, посочи Василев.

По думите му контролът по границата е нескончаем развой и се постанова да има непрекъснат надзор.

Цените на горивата са съответни. Цената е по-ниска от Гърция, Румъния, Сърбия. Горивата нарастват на всички места, тъй като цените се подвигат. Това, което е значимо дали цените са ниски, междинни, високи по отношение на прилежащите, добави още той.

Асен Василев съобщи, че в бюджет за ДОО е препоръчано доста нарастване на пенсиите и ресурсите са на разположение. И добави, че за първи път земеделските производители се обезпечават на труда, който поставят.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР