Всеки опит за съставяне на кабинет – трябва да бъде

...
Всеки опит за съставяне на кабинет – трябва да бъде
Коментари Харесай

Румен Радев дава време на ПП за преговори за съставяне на кабинет

" Всеки опит за сформиране на кабинет – би трябвало да бъде насърчаван. Първата политическа мощ получи в допълнение време за тези старания. Редно е и втората политическа мощ да получи някакво в допълнение време за договаряния ", уточни президентът. 

„ Най-важното е, че идната година България ще влезе в Шенгенското пространство, работейки с Нидерландия и Австрия. С президента на Румъния ще повдигнем още веднъж въпроса за Шенген, който за доста хора в страната ни този въпрос звучи нереално, само че той е значим за развиването на страната ни. Това е битка за нашето достолепие, тъй като България постоянно е била неразделна и то значима част от културно-историческото развиване на Европа. Крайно време е да заемем полагащото ни се почтено и равноправно място в европейското семейство ”, акцентира той.

 По думите му това е значимо за развиването на страната, за европейското бъдеще на България, за възхода на българската стопанска система, за стандарта и качеството на живот в България. Влизането в Шенген значи мигновено да се отстранен големите опашки по границата ни с Гърция и Румъния, ще има и позитивен резултат върху туризма, добави Румен Радев.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР