Всеки носи агресия в себе си, деструктивни импулси и желание

...
Всеки носи агресия в себе си, деструктивни импулси и желание
Коментари Харесай

Психоаналитик: И обичта е форма на агресия, когато преминава здравословната граница

Всеки носи експанзия в себе си, деструктивни импулси и предпочитание да се самонаранява, означи в предаването „ Тази неделя “ психоаналитикът доктор Огнян Димов. За страдание доста хора влизат като плебеи в едни връзки, проигравайки модел от тяхното минало и тяхното детство, уточни още той.

Според него в фамилията има доста експанзия, за която не сме привикнали да приказваме. „ Много постоянно и обичта е форма на експанзия, когато минава здравословната граница “, счита психоаналитикът.
Ескалация на домашното принуждение: 8 дами са убити от мъжете си по време изключителното състояние От март до май има 408 сигнала за домашно принуждение
„ Когато започваме отношение не мислим каква връзка желаеме и какво тъкмо желаеме от другия. Когато връзката е за семейство и дете, тогава методът е друг. Най-хармонични са връзките, когато има в действителност партньорство “, уточни доктор Огнян Димов.

8 дами са убити от мъжете си по време изключителното състояние поради COVID-19. От март до май има 408 сигнала за домашно принуждение.
if( typeof googletagAdSlots[`in_article_300x250_second`]!= " undefined " ) { googletag.cmd.push(function() { googletag.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР