Всеки момент в офисите на бургаската кабелна телевизия RN TV

...
Всеки момент в офисите на бургаската кабелна телевизия RN TV
Коментари Харесай

Извънредно! ГДБОП атакува бургаската ТВ Канал 0, колегите са в шок

Всеки миг в офисите на бургаската кабелна телевизия RN TV Канал 0 ще стартира акция на ГДБОП, написа " Флагман ". За това ни сигнализираха сътрудници от самата медия, които се усещат безпределно омерзени в офиса си в Бургас.

Т е разбрали за идния взлом на качулките, откакто през редакцията на малкия екран към този момент се е настанил екип на национална медия в очакване на „ екшъна ”.

Подобни интервенции през днешния ден се чака да бъдат извършени и в други обитаеми места против дребните кабелни малките екрани.

Според сътрудниците от Канал 0 дейностите на страната през днешния ден били свързани с техния митинг преди 2 дни против измененията в Закона за електронните оператори. Онзи ден от Сдружението им сигнализираха обществеността, че с влизането в действие на тези промени ще бъдат унищожени дребните компании, занимаващи се с телевизия, популяризирана по кабел, това ще остави дребни градчета и села без интернет и ще докара до повишение на таксите. 

 Новите промени плануват да се следи в действително време дали се популяризира телевизионна продукция без да се заплаща за нея. Това значи, че по-дребните представители на сектора не биха могли да устоят и ще банкрутират.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР