Всеки момент сестрата на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън трябва да

...
Всеки момент сестрата на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън трябва да
Коментари Харесай

Скоро и Кейт ще бъде леля, всеки момент Пипа Мидълтън ще гушне бебе

Всеки миг сестрата на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън би трябвало да роди първородната си рожба . Деликатното положение на 35-годишната Пипа обаче не й попречи да почете сватбата на принцеса Юджени , която се състоя през вчерашния ден.



Очарователната сестра на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън, която е в напреднала бременност, изглеждаше очарователно. На церемонията Пипа се появи в семпла зелена рокля , която наблягаше идеалната форма, в която се намира.
 
 Gulliver/Getty Images

Пипа Мидълтън се омъжи за фондовия управител Джеймс Матюс през 2017 година Той е някогашен авто играч и сегашен финансов ас. През април т.г. двамата потвърдиха, че чакат първата си рожба. Фразата, че остарялата обич наслойка не хваща, е повече от вярна за двойката. Те се срещат за малко през 2012 година, само че се разделят. След няколко годишна пауза още веднъж намират път един към различен, с цел да основат семейство.
 

Джеймс Матюс е съосновател и изпълнителен шеф на Eden Rock Capital Management. Компанията ръководи вложения на стойност най-малко 1 милиарда лири и е кръстена на хотела, който родителите му имат в Сен Бартелеми.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР