Всеки момент се очаква решение по казуса Кубрат Пулев -

...
Всеки момент се очаква решение по казуса Кубрат Пулев -
Коментари Харесай

Спортната комисия в Калифорния решават съдбата на Кубрат Пулев

Всеки миг се чака решение по проблема Кубрат Пулев - Джейни Суши. Спортната комисия в Калифорния гласоподава предлагането при следващо сходно нарушение в границите на изпитателния период от 3 месеца, лицензът на Кубрат Пулев да бъде лишен до живот.
Очаквам институцията да се отнесе заслужено към случая”. Това разгласи Кубрат Пулев пред Нова малкия екран преди да се изправи пред комисията, което може да му коства кариерата.

В 20:00 часа българско време Спортната комисия в Калифорния стартира чуването по абсурда с целувката с репортерката Джени Суши. Американката упрекна боксьора в полов тормоз и изиска 600 000 $ обезщетение.

„ Винаги съм подготвен за всевъзможни борби. Не виждам за какво да не съм готов”, съобщи Пулев. „ Не веднъж споделих, че скърбя за действието ми, то беше подбудено от напълно естествени аргументи. Не виждам за какво би трябвало да вършим от мухата слон. Няма смисъл да се изопачава истината и фактите”, съобщи Пулев.

По време на чуването пред комисията боксьорът съобщи, че е бил доста прочувствен след мача с Богдан Дину и по тази причина целунал репортерката. " „ Мачът беше доста тежък за мен, 4-ти рунд бях изгубил и откакто победих, бях доста благополучен. Бях удовлетворен от себе си. И всички хора, които бяха към мен, всички българи способстваха за тази атмосфера. Просто бях супер прочувствен. И желаех да поздравя моите почитатели. Тогава пристигна госпожа Равало”, изясни Пулев и добави, че персонално тя го попитала по кое време ще чества успеха.

По думите му Джени Суши не се съобразила с ситуацията и поискала да вземе изявление. По време на него той бил в изключителна еуфория. " И тогава я целунах. Беше прочувствено и за това скърбя и й се оправдавам ", съобщи още Кобрата.

Той описа още, че по-късно отишъл в болничното заведение, с цел да го шият. " Бях доста зле – повръщаше ми се и ме болеше главата. След това бяхме с мои другари на празненство, което никой не беше провел. От някъде пристигна госпожа Равало и стартира да ми сипе похвали. Първите няколко пъти се почувствах готино и гордо. Тя беше удивена от мен, непрекъснато ми сипеше похвали. По едно време ми стана неловко поради повтарянето на похвали ", сподели той.

„ Наистина скърбя за постъпката си. Не е редно”, заключи боксьорът.

А Дженифър Равало изясни, че е получавала известия от Кубрат Пулев, неговия брат и неговата другарка в обществената мрежа Instagram. В тях тримата казвали, че имат още видеоклипове с нейно присъединяване, и че Кобрата ще направи всичко, с цел да почисти името си.

„ Искахме да му отнемем правата, тъй като не мисля, че той съжалява за това, което е направил”, съобщи Суши.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР