Всеки момент може да щракнат белезниците на Каракачанов, според източници

...
Всеки момент може да щракнат белезниците на Каракачанов, според източници
Коментари Харесай

Бомба! Всеки момент може да щракнат белезниците на Каракачанов!

Всеки миг може да щракнат белезниците на Каракачанов, съгласно източници непознати служби са потвърдили присъединяване в паспортната мафия.

Припомняме, че изданието "EUREPORTER " разгласява на 06.01.2018 г смъртоносен материал за Каракачанов и паспортната мафия!

В материала се изнася информация за корупцията по високите етажи на властта, която е покровителствала търговията с българско поданство.Изданието е интервюирало и българката Катя Матева, която е декларирала, че се опасява за живота си, защото е изнесла информация за съучастие на Красимир Каракачанов в търговията с българско поданство.

Според изданието българската прокуратура разполага с данни, от които ставало ясно, че Красимир Каракачанов е получавал сред 550 и 1500 евро за всеки македонец получил български паспорт. Ето и линк към публикацията на авторитетното издание:https://www.eureporter.co/politics/2019/01/06/bulgaria-whistleblower-reveals-corruption-in-the-sale-of-passports-goes-to-the-top/?fbclid=IwAR2j7FOTq5_4mWl3tQ7KF8D50iEff2WyJfoY7yuEwLoHmxFatjwMFIiewQQ
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР