Всеки може да направи грешка. Но има някои грешки, които

...
Всеки може да направи грешка. Но има някои грешки, които
Коментари Харесай

Мрежата спука от подигравки младеж, объркал термометър с тест за бременност

Всеки може да направи неточност. Но има някои неточности, които са толкоз смешни, че им се подиграват десетки хиляди консуматори. Това се случи на 18-годишния Исак Торес от Калифорния, Съединени американски щати.

Човекът бил заспал сладко, но изведнъж в 4 ч. сутринта приятелката му Ванеса Мари му изпратила странна снимка, която го шокирала. Момичето било болно и му изпратила снимка на термометър, който показва 100 градуса по Фаренхайт (около 37,8 градуса по Целзий). Изпращайки му фотоса, тя добавила и текст: " По дяволите ".


Току що събудилият се човек решил, че това е тест за бременност с положителен резултат - 100%. В паниката си той започнал да й пише: " Какво по дяволите е това? Ти взимаш контрацептиви. Бебе?! ".


Когато разбрал всъщност за какво става дума, той се засрамил. " Чувствах се като глупак ", споделя Исак, цитиран от buzzfeed.

Момичето било толкова развеселено от реакцията на приятеля си, че решила да сподели историята. Постът стана вирусен и развесели потребителите и така спечели 175 хиляди " харесвания ". Потребителите не пропуснаха възможността да се присмеят на смутения човек.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР