Всеки може да избира. Ако някой иска да прекара това

...
Всеки може да избира. Ако някой иска да прекара това
Коментари Харесай

Туристическият бранш очаква силен летен сезон

" Всеки може да избира. Ако някой желае да прекара това лято на цените от 2019 година, може да го направи. "

Това съобщи в изявление за БНР Румен Драганов, шеф на Института за разбори и оценки в туризма.

" Предлагаме голям брой кревати на Черноморието и в случай че влезете в търсачките ще видите както цени, близки до тези от 2019 година, по този начин и по-големи. Пазарът може да одобри несъмнено натоварване на цените, само че търговците в туризма постоянно се стремят към по-ниска цена и маркетинг на място – да водят до по-големи обороти, а не самата цена, която може да има и неприветлив темперамент. "

Цените се резервират на равнищата от предходната година. Два шезлонга с чадър на плажа няма да надвишават 30 лв., увери Драганов.

Туристическият отрасъл чака мощен летен сезон. Засега се обрисува растеж от 14-17% по отношение на предпандемичната 2019 година

Ранните резервации са най-хубавото решение, предлага Румен Драганов.

" Когато има ранни записвания, вие избирате най-хубавото – като местонахождение, като панорама. Първа линия върви с доста високо движение на продажби. "

В Турция цените тази година са малко по-високи, означи Румен Драганов.

Местният пазар по предписание е най-силен. В Германия да вземем за пример няма по какъв начин германците да излязат повече, в сравнение с ще пътуват в самата Германия. В България осъществяваме над 21 милиона пътувания на българи у нас, за съпоставяне - в чужбина се реализират към 7 милиона пътувания на наши сънародници, разясни той.

" Българите трансфораха селата във вили. Направиха си къщите от баби, дядовци, майки и татковци във вили. Изнесоха си бизнеса там. Отесняха автомагистралите. А във връзка с пътуванията в чужбина – самолетите са цялостни ", разяснява Драганов.

Той е безапелационен, че има следпандемичен взрив на пътуванията в международен мащаб, а технологиите способстват за това огромно придвижване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР