Всеки мечтае да срещне голямата любов. Да открие човека, с

...
Всеки мечтае да срещне голямата любов. Да открие човека, с
Коментари Харесай

5 зодии, които ще срещнат любовта до края на 2022

Всеки мечтае да срещне огромната обич. Да открие индивида, с който се усеща същински щастлив… Ако сте Телец, Близнаци, Дева, Стрелец или Водолей, имате огромен късмет да срещнете любовта до края на годината. Това предсказват звездите и би трябвало да им се доверим…

Телец

Помислете какво тъкмо очаквате от бъдещата си връзка, с цел да се чувствате щастливи. Работете върху себе си – не се тормозете и прекратете връзката, която ви прави нещастни. Признайте си, че имате проблеми в връзките и спрете да идеализирате действителността, в случай че тя не дава отговор на упованията ви. Рецептата за сполучлива връзка не е в това да бъдете принудени да останете с някого, а в това да сте подготвени да давате и получавате обич. Ако вие самите не знаете какъв сътрудник желаете за себе си, какво можете да му предложите и нямате визия за бъдещето на връзката, тогава тези взаимоотношения са обречени – най-малкото няма да се чувствате щастливи. Ако към момента не сте намерили същинската обич, не се отчайвайте – тя е някъде към вас, единствено би трябвало да отворите очи и да приемете подаръка на ориста.

Близнаци

В живота ви ще настъпят доста отрицателни промени – освен в персонален проект. Ще спрете да изпълнявате домакинските си отговорности, ще намалите общуването с колегата даже и в интимната сфера. Ако забележите казуса в точния момент, може да съумеете да съхраните връзката. Има обаче огромен риск да прехвърлите отговорността за проблемите си върху своя сътрудник. Близнаци, може би е време да се замислите и да погледнете обективно на държанието си?
Необвързаните представители на знака може да срещнат същинската обич през есента. Внимавайте да не я подминете, до момента в който се стремите да възобновите предходна връзка. Откъснете се от предишното и се концентрирайте върху нови запознанства, ориста сигурно ще ви докара до верния човек.

Дева

След леко напрегнатото и много рутинно начало на годината, представителите на този знак несъмнено ще навлязат във интервал на съществени промени в персоналния живот. Деви, през тази година трябваше да се научите на примирение и дарба да чакате. Упоритите необвързани Деви ще бъдат възнаградени с дълъг романс през есента и по-сериозно възприятие през зимата. Но в случай че към този момент сте във връзка, бъдете деликатни и търпеливи, тъй като е допустимо да настъпят съществени разтърсвания във взаимоотношенията ви. Ако не цените възприятията си задоволително и не работите върху връзката, допустимо е единият от вас да потърси схващане и романтика отвън връзката. И това ще бъде първата, само че невъзвратима стъпка към раздялата.

Стрелец

За необвързаните Стрелци, които чакат смяна, краят на годината ще донесе сантиментална връзка. Ако пък вашите взаимоотношения са отдавна в застой и съвсем сте стигнали до задънена улица, не се отчайвайте – вяра има. В началото на есента ще настъпи стопляне в възприятията, което още веднъж ще ви сближи с вашия сътрудник. Но не се надявайте на бърз пробив – ще е належащо време, доста време, тъй че ще ви се наложи да почакате най-малко до ноември–декември… Самотните Стрелци ще се радват на доста нови познанства и вероятности стига единствено да създадат верния избор.

Водолей

През първата половина на есента самотните Водолеи ще имат опция да стартират нов разказ или просто да флиртуват. Около ноември възприятията може да станат по-сериозни. Има огромна възможност индивидът, който срещнете през есента, да не бъде просто следващата любовна случка, а да остане в живота ви за дълго време. В непрекъсната връзка, изключително в бракове с дълготраен опит, възприятията ще разцъфнат още веднъж при започване на зимата. Осъществяването на взаимни инициативи ще ви сближи с колегата ви. Значителна част от представителите на знака ще се насочат на сантиментални пътувания за възстановяване на връзките с обичаните хора.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР