Всеки мечтае да живее дълъг живот. Затова все повече хора

...
Всеки мечтае да живее дълъг живот. Затова все повече хора
Коментари Харесай

Хората с тези имена най-често живеят до 100 години

Всеки мечтае да живее дълъг живот. Затова от ден на ден хора се пробват да се хранят вярно, да спортуват и да поддържат форма.

Всичко това оказва помощ освен за увеличение продължителността на живота, само че и за възстановяване на качеството му. Но хората с избрани имена имат късмет да доживеят до 100 години. 
Мъжете с тези имена са истински енергийни вампири във връзките си
Общуването с енергийни вампири е същинско тестване. Обикновено след контакт с тях усещаме отмалялост и уязвимост. Мъжете с тези имена са същ...
Прочети повече
Илия

Собственикът на името Илия постоянно взема верните решения. Той прави това, което изисква съответната обстановка. Същевременно съумява да запази душeвността си и да резервира здравето си. 

Мария

Това име се свързва с безкрайността. Мария има всичко и постоянно върви напред, без да се изтезава от прочувствени разтърсвания. Благодарение на това тя поддържа чудесно здраве и несъмнено може да доживее до 100 години.

Анна
Жените с тези имена имат сложен темперамент
Името ни не е просто набор от звуци. В него е кодирано скрито значение, което оказва въздействие върху ориста на притежателя му. Няколко ж...
Прочети повече
Притежателка на това име в никакъв случай не се предава, заради което съумява да се оправи даже с най-сериозните проблеми.

Анна постоянно има шанс. Никога не се изнервя и не се тормози. Липсата на отрицателни страсти е верният път към дълъг живот.

Мойсей

Мъжете с това име живеят по-дълго от всеки различен. Мойсей се отличава с мъдрост, която му оказва помощ постоянно да остане спокоен.

По този метод той пести силата си, не я губи на вятъра и това му подсигурява дълъг и спокоен живот.
Четири имена на мъже, които са най-склонни към изменничество и лицемерие
Има подобие в моделите на държание сред хората и това се дефинира, според от това по какъв начин родителите са кръстили детето. Има чети...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР