Всеки мъж реагира на раздялата с бившата си различно. Нека

...
Всеки мъж реагира на раздялата с бившата си различно. Нека
Коментари Харесай

Как мъжете от всяка зодия реагират на липсата на бившата си?

Всеки мъж реагира на раздялата с някогашната си друго. Нека забележим по какъв начин се отразява това на другите зодии: 

1. Овен 

Овен играе класическия двуличник, когато към момента изпитва усеща към бившата си. Той ще се постарае да ви каже, че към този момент не мисли и не се интересува от нея, само че по някаква причина изпитва толкоз доста неприязън към нея. Той е сърдит от метода, по който тя се раздели с него толкоз ненадейно, по какъв начин наподобява, че е траяла толкоз бързо напред и че е по-щастлива от него. Накратко, от всички огнени знаци Овенът не продължава бързо. Тяхната загадка за превъзмогване на раздялата им е посредством разпръскване с... някой различен. Но Овните постоянно се оказват сами, тъй като са толкоз упорити, заради което се усещат като прочувствена злополука след разлъка.

2. Телец 

Телецът е преодолял бившата си от момента, в който връзката завърши. Той не мисли за нея, не приказва с нея и е изцяло удовлетворен от неналичието ѝ... като се изключи едно малко нещо: тя към момента е контакт в телефона му и към момента е негов другар в обществените мрежи. Но в случай че той се оправдава или ви каже, че е ленив, с цел да се отърве от телефонния й номер, той към момента не е я е преодолял. Всъщност той може да се надява, че тя може да желае да го вземе назад. И по този начин, той я държи на бързо набиране. Телецът преодолява бившата си, като преработва страстите си с другари. Телците обикновено се усещат прочувствени и потиснати след раздялата, само че не са от тези, които се затъват в отричане и самосъжаление.

3. Близнаци 

Когато всичко върви гладко за Близнаци, те нямат безусловно никакъв проблем да говорят за предишното си по здравословен метод. Това нормално значи за тях да признаят, че имат някогашна и че сегашната им другарка е толкоз по-добра за тях. Разбира се, в случай че говорят твърде доста за някогашната си, то те не са я преодолели.  Близнаците нормално преодоляват раздялата, като прекарват време със себе си, тъй че може да се отдалечат от други хора скоро след раздялата. 

4. Рак 

Ракът мъчно преодолява някогашните си, което не постоянно е неприятно. Не обича да прекъсва нещо, което е било в действителност значимо за него. Разбира се, той също по този начин знае, че животът продължава и всеки естествен Рак би бил благополучен при различен късмет за обич. Ако вашият Рак обаче не го е преодолял напълно с някогашната си, той ще я търси. Той към момента може да дава отговор на известия от нея, само че това са просто оправдания за него, с цел да не продължи напред. Най-добре е да не се обвързвате прекалено много с него. Един мъж Рак и някогашните му приятелки към момента могат да поддържат връзка. Мъжът Рак преодолява някогашната си, като открие дълбока прочувствена връзка с нова жена. 

5. Лъв 
 Какви дами не харесват мъжете? Какви дами не харесват мъжете?
Определено мъжете харесват красиви дами. Но с изключение на на хубостта, те обръщат внимание и на някои черти в характера и държанието на женат...

Лъвът има доста ангажиран обществен живот, което значи, че обществените му мрежи постоянно се взривяват. И това значи, че той има най-малко 500 почитатели във всеки акаунт в обществените медии, тъй че е допустимо най-малко няколко от тях да са някогашни. И въпреки че не постоянно е неприятно да останете другари с някогашния си, в случай че той към момента флиртува с нея и поддържа връзка в обществените мрежи, сред тях нещата не са приключили. Лъвът преодолява раздялата, като прави нови неща и се среща с нови, готини и забавни хора.

6. Дева

Девите са специалисти в определянето на граници - разграничаване с бившите им е по какъв начин ги преодоляват. Така че, в случай че не видите или не срещнете някогашна другарка на зодия Дева, това е добър знак. Девата обича да има сплотена група от семейство и другари, само че към момента пресича граница, когато се пробва да вкара бившата си в този вътрешен кръг. Празниците нормално са най-хубавото време на годината за Дева. Разбира се, в случай че той към момента изпитва усеща към някогашната си, празниците може да са необичайно време за него. Той може да мисли за всички тези мемоари, които са имали, и да се усеща уединен. 

7. Везни 

Може да не наподобява, че Везните към момента изпитват усеща към бившите си, само че в случай че се вгледате деликатно, ще разберете, че всичко е в това по какъв начин той работи. Новите връзки са свързани със основаването на нови привички, само че в случай че Везните са прекомерно увлечени от бившата си, всичко, което желаят да създадат, е да се придържат към старите си привички. Везните преодоляват раздялата, като се свързват със инцидентни хора и разсейват празнотата в сърцето си. Те се усещат много изоставени след раздялата, ненужно е да споделяме, че скачат в инцидентни връзки. 
 8 вида дами, от които бягат всички мъже 8 вида дами, от които бягат всички мъже
Психолози разкриха кои са осемте вида дами, от които мъжете бягат. 1. Жена, която мисли, че знае всичко Тя знае всичко за всички. И р...

8. Скорпион 

Скорпионът е гневно правилен сътрудник и когато се разделя с някого, има възприятието, че губи част от себе си, когато бившата си тръгне. Той може да се опита най-усилено да остави бившата си в предишното, само че той е единствено човек и не постоянно му е толкоз елементарно. Когато Скорпионът към момента изпитва усеща към бившата си, той нормално ревнува, когато чуе неща за новата ѝ връзка или даже когато я вижда обществено. 

9. Стрелец 

Ако Стрелец е другар с някогашната си, той към момента изпитва усеща към нея. Разбира се, Стрелецът е другарски надъхан с съвсем всички, само че несъмнено има разлика сред това да бъдете учтиви с някогашен и да продължите да се закачате с тях. Някои хора могат да бъдат другари с някогашните си на чисто почтена основа, само че за Стрелец това не е толкоз изрязано и изсъхнало. Когато останат другари с някого, това е по този начин, тъй като има нещо, което те споделят, което той не желае да загуби. 

10. Козирог 
 Как да го съблазня? Мъжете и фантазиите им, разкрити от Cleopatra Как да го съблазня? Мъжете и фантазиите им, разкрити от Cleopatra
Изкуството на съблазняването го владеят доста дами. Те знаят доста добре по какъв начин да накарат един мъж да ги пожелае, да се потопи изцяло в...

Мъжът Козирог, към момента влюбен в бившата си, е по-лесно видим, в сравнение с си мислите. Той също претърпява разлъка, като се дистанцира от някогашната си. 

11. Водолей 

Трудно е да се разбере дали Водолеят в действителност е предолял някогашната си, тъй като постоянно е другарски надъхан към хора, които познава и са били част от живота му. Въпреки това визията му за това какво е добре сред някогашните и вашата концепция за това какво е добре сред някогашни може да са изцяло разнообразни. Ако той към момента изпитва усеща към бившата си, ще разберете по какъв метод се пробва да ѝ помогне, когато тя се нуждае. 

12. Риби 

Рибите са доста прочувствен вид, който мъчно преодолява някогашните си. Когато Рибите към момента изпитват усеща към някогашната си, те са склонни да държат предмети от нея дълго откакто тя си отиде. Може да е нещо значимо, като фотоси на двамата или нещо банално, като ленти за коса и остаряла серпантина, само че в случай че не успее да се отърве от тези неща, той към момента изпитва усеща към бившата си. Рибите са прочувствени след разлъка, само че го преодоляват, заобикаляйки се с другари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР