Всеки мъж мрази определени неща у жените – неща, които

...
Всеки мъж мрази определени неща у жените – неща, които
Коментари Харесай

Какво мрази той в жените – според зодията

Всеки мъж ненавижда избрани неща у дамите – неща, които го изнервят, фрустрират и които заобикаля непременно. Тези неща са разнообразни при всеки, само че значително зависят и от зодиакалния знак, написа thememoires.com.
Овен
Той ненавижда когато хората не се пробват или се отхвърлят прекомерно елементарно. Никога не му позволявайте да завоюва и не се отхвърляйте от игра. Той ще ви почита (дори да загубите), в случай че сте вложили всичко от себе си. Но ненавижда, когато се отказвате, без даже да сте пробвали. Служебната победа не е толкоз сладка като същинската.
Телец
Той ненавижда, когато не му е разрешено да бъде себе си. Телецът обича удоволствията и когато му е отхвърлен достъп до тях, съжителството с него става мъчно. Ако желае нещо и получи “не” за отговор, той ще потиска този, който му пречи. За него смисълът на живота е в удоволствията и в случай че му ги възбраните, ще го разгневите доста.
Близнаци
Той ненавижда, когато му споделят “млъкни” или “пази тишина”. Животът на Близнаците се върти към връзката и това да показва вербално мислите и възприятията си. Когато би трябвало да замълчи, има чувството, че е лишен от едно от сетивата си и това въобще не му харесва.
Рак
Той ненавижда безразличието повече от всичко. Полудява, когато някой споделя, че не му пука или не усеща едно или друго нещо. Емоциите са това, което дава цвят на живота на Рака и в случай че не чувствате нищо, все едно не сте жив; вие сте като робот, а той не желае да има нищо общо с роботи.
Лъв
Той ненавижда, когато хората са стиснати. Според Лъва, когато имаш пари, би трябвало да ги споделяш. Не става дума за хора, които живеят с ниски приходи и се преценяват с бюджета си. Мрази, когато заможните хора са скъперници. Той е доста великодушен с тези, които обича и счита, че всички би трябвало да са като него.
Дева
Мъжете Дева имат нетърпимост към хора, които са съзнателно глупави и лимитирани – такива, които са прекомерно мързеливи да четат, да изследват, да развиват мозъка си. Не става дума за хора с ментални дефицити, а за такива, които имат просветеност, само че нямат предпочитание да я употребяват. Ако някой е удовлетворен да гледа телевизия по през целия ден и не се интересува какво става по света, той няма място в живота на Девата.
Везни
Везните ненавиждат хора, които провокират неприятности единствено тъй като са отегчени. Те не харесват непотребните спорове и избират всичко да се позволява по кротичък път. Мразят, когато някой подхожда към тях с експанзия и предпочитание да провокира отрицателна реакция.
Скорпион
Скорпионът ненавижда измамници от всевъзможен тип – такива, които са погрешни в връзките си, такива, които мамят в игри, такива, които се преструват на някой различен. Намира измамниците и лъжците за нечестни и не желае да има нищо общо с тях. Ако излъжете Скорпион, сте мъртви за него.
Стрелец
Стрелецът ненавижда да пропуща каквото и да било. Ако пътува (а той постоянно пътува), желае да изследва всеки сантиметър от града, да взе участие във всеки фестивал, да опита локални ястия или традиции. Чувстват се излъгани, в случай че не пробват всичко, което мястото може да предложи. Идеята, че “винаги можеш да дойдеш пак”, при него не работи.
Козирог
Козирозите ненавиждат финансовата неустановеност. Много рядко ще намерите Козирог с неприятно кредитно досие или без банкова сметка. Те се грижат добре за парите си и работят крепко, с цел да ги получат и защитят. Важните решения в техния живот – като това да се оженят или да купят дом – се базират на положението на финансите им.
Водолей
Водолеите ненавиждат, когато някой е подправен и неоткровен. Те одобряват всички хора с присъщите им особености и когато някой е подправен и се преструва на нещо, което не е, това ги отблъсква. Бъдете себе си, без значение какъв брой сте странни, в случай че желаете Водолеят да ви хареса.
Риби
Рибите ненавиждат възприятието, че са притиснати. Те не се оправят добре с крайните периоди. Предпочитат да завършат плана, когато сами преценяват. Ако мъжът Риби се усеща под напън да свърши нещо, той няма да желае да го свърши и вдъхновението му ще изчезне. Той има потребност от еластичност, с цел да прояви своята креативност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР