Всеки мъж иска да бъде по-добър в леглото и да

...
Всеки мъж иска да бъде по-добър в леглото и да
Коментари Харесай

Порноактьори разкриха тайната на продължителния секс

Всеки мъж желае да бъде по-добър в леглото и да може по-дълго да задоволява партньорката си, и това е обикновено, написа tocka.com



Съществуват доста разнообразни способи, до които мъжете прибягват за да устоят по-дълго в леглото. Някои са ефикасни, други единствено съставляват изгубено време. Най-добре обаче това го вършат експертите, а точно порно актьорите, които ежедневно прекарват часове в леглото с най-хубавите девойки на света.

Те признават, че е необикновено мъчно да пресечен оргазма и, че това е нещо, което се учи с времето. Споделят и, че има един сигурен способ, която мигновено убива половото възприятие и кара половия орган да се " рестартира ". Става въпрос за " удряне на плесници ".



Тази техника няма съответно име, само че изисква безусловно да " ошамарите " половия си орган, когато се приближите до оргазма. Ударът би трябвало да е мощен, тъй като в случай че сте прекомерно нежни, тогава няма да можете да постигнете стремежи резултат. Порно актьорите споделят, че могат да устоят в продължение на часове в леглото по този метод и, че го вършат в късия интервал, когато камерите са изключени. Те поучават мъжете да вършат това няколко пъти по време на секс, и по този метод сигурно ще бъдете показани като същински алфа мъжага пред дамата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР