Всеки мъж има различен вкус за жени. Някои представители на

...
Всеки мъж има различен вкус за жени. Някои представители на
Коментари Харесай

Тези шест женски качества са магнит за мъже

Всеки мъж има друг усет за дами. Някои представители на мощния пол си падат по русокоски, други по брюнетки. Едни обичат закръглени мадами, втори пък избират рахитични госпожици. Все отново обаче всички сме наясно, че има качества и черти на характера у дамата, които търсят мъжете. В идващите редове ще ви разкрием кои са шестте женски качества, които работят като магнит за безусловно всеки представител на мощния пол, без изключение.

Самоувереност
Мъжете избират дами, които са уверени в качествата си. Тези дами въодушевяват, стимулират и оказват помощ в сложни обстановки. Самоувереността им оказва помощ на един мъж да стъпи по-здраво на краката си, съществено да оцени себе си и близките и да се научи да демонстрира мощните си страни, с цел да успее да впечатли дамата. Това го кара да е по-добър. Самоувереността на една жена демонстрира, че всичко й е наред.

Женственост
Друго качество, привлекателно за всеки представител на мощния пол е точно това. То не може да се опише с думи – това е гама от качества – половост, кокетство, самонадеяност. Мъжете са удовлетворени, че са близки с такива дами, тъй като те умеят да ги карат да се усещат значими, мощни и мъже с основна писмен знак.

Грижа и добрина
Всеки мъж желае дамата до него да бъде грижовна и блага с него,. Той на драго сърце се любува на тези качества. Те могат единствено да разтопят сърцето му.

Независимост
Съвременният свят ни диктува разпоредбите си. Мъжете са изтощени да биват възприемани като портмонета с пари или метод за решение на проблеми. Те желаят да имат до себе си жена, която може да се оправи с всичко.

Положителни
Доброто въодушевление, искрите в очите, смеха и усмивката – това работи като магнит за всеки мъж. Тъжният взор, депресията и песимистичното въодушевление са извънредно отблъскващи и не са полови.

Естественост
Мъжете не обичат дами, които се опасяват да са себе си. Те харесват оригинали, не имитации. Не забравяйте това! Неискреността се вижда на подсъзнателно равнище даже. Никога няма да будите доверие у човек и да го накарате да продължи да си поддържа връзка с вас, в случай че вие не сте естествени и откровени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР