Всеки любящ стопанин осигурява правилните грижи на своя питомец. Понякога

...
Всеки любящ стопанин осигурява правилните грижи на своя питомец. Понякога
Коментари Харесай

Хотел за домашни любимци – какво трябва да знаем?

Всеки любящ собственик обезпечава верните грижи на своя питомец. Понякога обаче ни се постанова да отсъстваме от вкъщи по една или друга причина. Било то поради командировка или почивка, постанова се да се отделим от своето животинче.

Какво да вършим в такава обстановка?

Най-добрият вид би бил, в случай че някой родственик или другар поеме грижите за домашния любим и го посещава регулярно всеки ден. Но не всеки път можем да разчитаме на такава помощ. Тогава вид са хотелите за животни.

Какво би трябвало да знаем за хотелите за домашни любимци?

Ето какво би трябвало да имате поради, когато избирате хотел за кучета, котки или други любимци.

Приятелска среда

Независимо дали става въпрос за кученце, котка или костенурка, в хотел за животни би трябвало да намерите подобаващото място за всички. Всеки домакински любим се нуждае от самостоятелно пространство, което не го стресира. Това би трябвало да е чисто, проветриво и топло или хладно помещение, според от потребностите. Изберете хотел, като авансово го посетите, и се убедите с очите си, че мястото наподобява добре, личният състав е привлекателен и поставя съзнателни грижи за жителите му.

Грижи за всеки гост

Екипът на хотела за домашни любимци би трябвало да бъде дипломиран и способен в региона на храненето на кучета, котки тъй наречените, както и грижите и здравето на животните, изключително когато някои от тях имат болести. По този метод би трябвало да имате поради, че сходно на човек, животното може също да има непоколебим график във връзка с използването на медикаменти, диета, която да се съблюдава или добавки, които да се получават всекидневно. Тези, на чиито грижи оставяте животното, би трябвало да бъдат сертифицирани и предложени от удовлетворени клиенти.

Занимания за животните

 Хотел за домашни любимци

За разлика от другите домашни любимци, кученцата имат най-голяма потребност от ежедневни извършения. Друг доста значим аспект при избора на хотела за кучета е пространството отвън постройката или опцията за разходка на куче, когато пространството не разрешава. За да се резервира тонусът и положителното въодушевление на кучетата, личният състав на хотела би трябвало да вземе поради и този аспект, който е съществена нужда.

Фиксиран график

За да изключите опцията вашият домакински любим да страда заради отсъствието на индивида си, значимо е да имате поради, че в хотела има закрепен дневен график за него, с цел да не се усеща подценен. Такава стратегия би трябвало да включва разходка на всички кученца заран в особено подреденото пространство вътре или отвън него. Когато кученцата се разхождат, подовете се метат, измиват и дезинфекцират. Котките, от своя страна, се трансферират в друго пространство за грижи, до момента в който клетките се почистват. Според потребностите на писаните се оферират и занятия за тях.

Основни условия при избор на хотел за домашни любимци

Ежедневно почистване;

Приветлив и любящ персонал;

Адекватна храна;

Осигуряван на прясна вода вода;

Ежедневно разчистване и стерилизация на общото пространство;

Предлагане на медикаменти при необходимост;

Наблюдение на общото здравословно положение от ветеринарен лекар;

Специално проектирано пространство за разходка/ игра на домашните любимци.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР