Всеки, който си мисли, че ГЕРБ може да има друг

...
Всеки, който си мисли, че ГЕРБ може да има друг
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Наивно е да се мисли, че ГЕРБ може да има друг лидер

Всеки, който си мисли, че ГЕРБ може да има различен водач или някой може да открадне от нея и да гради политически план на тази основа, демонстрира огромна доза наивитет. За последните 11-12 години хората, които се сплотиха към водача Борисов, са хора с ценностна система и идеология. И в случай че на някой не му харесва тази ценностна система и идеология и всичко това, което се прави, има опция да направи различен политически план, само че никога няма да може да изпълни такава зала. Това сподели министърът на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва на конференция в Стара Загора.

Той разяснява още, че макар рецесията разноските на фиска не са били орязани, а в противен случай - точно за да бъдат финансирани ограничения за опазване на заетостта са били повишени.

Колкото и да се оспорва техният резултат, 282 000 души са запазили своите приходи по време на рецесията, с помощта на тази мярка, която ще продължи да работи до тогава, до момента в който е належащо да се поддържат предприятията, с цел да могат да изплащат възнагражденията в цялостен размер, уточни Горанов.

По думите му фокусът в идващите месеци би трябвало да остане върху националните цели.

,,Според мен е и построяването на смислена и рационална политическа стратегия, тъй като единствено след шест месеца ще си приказваме за новите избори, да продължим да влагаме в обучение. Най-големият проблем, който срещаме пред задграничните вложители, с цел да дойдат в България, е неналичието на задоволително квалифицирана работна ръка ", означи финансовият министър.

Той акцентира за следващ път, че смяна в данъчното облагане не би трябвало да има, тъй като във типа, в който е сега, е най-справедливото допустимо.

Всеки опит за въвеждане на прогресивно подоходно облагане ще значи единствено това дейните и образовани хора да заплащат двойно или тройно по-високи налози, което съгласно мен е погрешно и немотивиращо. Всеки, който не посещава учебно заведение, би трябвало да бъде заставен. Неговите родители имат този дълг към обществото. Оттам-нататък би трябвало да продължат и вложения в инфраструктура, добави Горанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР