Всеки, който се съмнява в резултата от тестовете за наркотични

...
Всеки, който се съмнява в резултата от тестовете за наркотични
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Който се съмнява в резултата от тестовете, да си пусне кръвна проба

Всеки, който се съмнява в резултата от тестванията за наркотични субстанции, може да изиска кръвна проба.

Така министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев отговори на рецензиите на синдикатите в Министерство на вътрешните работи, съгласно които тестванията са неточни.

" Тези проби, на които се подлагат чиновниците, които ръководят МПС, са същите проби, на които се подлагат всички български жители. Както добре знаят нашите чиновници, решителен при подозрение е резултатът от кръвната проба. Така че всеки който се съмнява в резултата от теста и жител и чиновник, може да изиска кръвна проба ".

Помолен за коментар на думите на основния прокурор Иван Гешев, че има растеж на битовата престъпрост, Иван Демерджиев съобщи, че това е опит да се дискредитира работата на служебното държавно управление.

" Това, което вършим ние сега е да поддържаме ред и сигурност във всички разнообразни посоки, включително и във връзка с битовата престъпност. Няма повишение на равнищата на битовата престъпност и сходни апели са неуместни, тъй като основават непотребна суматоха измежду жителите, без да има причина за това ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР