Всеки, който се интересува каква е връзката на Кейт Мидълтън

...
Всеки, който се интересува каква е връзката на Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Кралски биограф разкрива „ужасните скандали“ на Кейт Мидълтън и Уилям

Всеки, който се интересува каква е връзката на Кейт Мидълтън и принц Уилям зад затворени порти , може да наостри уши!

В новата си книга „ Позлатена младост: Задушевна хроника на порастването в кралското семейство “ ( “Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family ”) кралският биограф Том Куин споделя написа, че както всяка друга двойка Уилям и Кейт също се сблъскват напрегнато в брака си , написа.

„ Човек от ​​двореца ми сподели за прякорите, които имат един за различен “, разкрива Куин за двойката пред списание. „ Но не всичко е сладко. “

► 

Той прибавя, че „ те имат ужасни кавги “ . „ Кейт може да наподобява доста спокоен човек, както и Уилям също. Ноне постоянно е по този начин “ , изяснява Куин.

Авторът споделя, че за двойката съставлява „ голям стрес “ да бъдат „ непрекъснато заобиколени “ от асистенти в Двореца. „ Това е като разказ на Джейн Остин “ , отбелязва още биографът.

Въпреки проблемите понякога, които включват „ кряскане “ и „ изявление на недобри неща “, Куин твърди: „ Кейт е доста спокойна, Уилям е този, който е малко развълнуван. Кейт е доста уравновесена. Тя е тази, която потушава нещата и споделя: „ Нека не раздухваме. “

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty

Куин отбелязва също, че принцът и принцесата на Уелс „ желаят да бъдат обсъждани като елементарна двойка с нормалния стрес около раждането на деца, работата и всичко останало, което животът носи “ .

И таман тъй като всяка двойка незабелязано влиза в разногласия и споделя неща, за които съжалява, може да сметнем, че задачата на „ елементарна двойка “ за Кейт и Уилям е изпълнена!
 Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР