Всеки, който ползва интернет, знае какво „върви" в социалните мрежи

...
Всеки, който ползва интернет, знае какво „върви" в социалните мрежи
Коментари Харесай

Ето с кого е на море Алекс Сърчаджиева

Всеки, който употребява интернет, знае какво „ върви " в обществените мрежи - дълбоки деколтета, разголени задни елементи, скъпи коли - това получава най-вече „ лайкове “. Оказва се, че това не е изцяло правилно - „ най-харесвани “ през уикенда са две дами, претърпели ударите на ориста и намиращи мощ да се ухилен - Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова.

Двете са дружно на море и единствено с една непринудена фотография от пясъка събират хиляди лайкове. Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри, носят се даже с идентични шапки и идентични слънчеви очила. „ Имате сходни ориси, бъдете мощни и не се предавайте! “, отбелязва тяхна другарка.

View this post on Instagram
A post shared by Александра Сърчаджиева (@alex_sarchadzhieva) on Jul 23, 2020 at 7:28am PDT

„ Прекрасни, смели девойки! Здрави и благословени да сте! “, валят благопожеланията от почитатели и другари.

Иван Ласкин си отиде след продължителни здравословни проблеми преди година и половина във ВМА на 48-годишна възраст. Месеци прекара на легло, по-рано бе признат в гастроентерология, а огромен удар на финала бе и гибелта на татко му Славчо, което по думите на негови близки му се отразило доста тежко, написа „ България Днес “.

Още преди години той обществено призна за проблеми с алкохола и съобщи, че ще се бори до дъно, че би трябвало да се оправи. Казваше, че пие, тъй като нищо не му харесва, тъй като страната не ценяла труда на младите и можещите. Приживе говореше, че желае да прати децата в чужбина.

От кончината на Стефан Шарлопов минаха две години и половина. Той си отиде в съня си на 55-годишна възраст, като остави завещание и бизнеси за милиони и пет деца.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР