Всеки, който живее със своята половинка или е женен (надяваме

...
Всеки, който живее със своята половинка или е женен (надяваме
Коментари Харесай

Как да избегнете семейните скандали у дома?

Всеки, който живее със своята половинка или е женен (надяваме се, че щастливо) знае, че от време на време е неизбежно да има кавги вкъщи. Те може да са дребни битовизми, само че може да се развият до съществени разправии. Има някои скъпи препоръки, които може да приложите в своето всекидневие, с цел да избегнете фамилните кавги. Вижте кои са те: 

1) Помагайте си в домашните задачи 

Не е изключително почтено единствено един човек от семейството да прави цялата работа за готвене, почистване, пране и простиране на облекла и редица други сходни неща. Също важи и за гледането на децата. Освен в случай че някой експлицитни не държи да прави тези неща, то не пречи да разработите график и да си разделите отговорностите или още по-добре - да ги вършите дружно. 

2) Правете компромиси 

Важно е да отстояваме своята позиция, само че като цяло би трябвало да сме отворени към това да вършим взаимни отстъпки. Понякога такива ще се постановат когато желаеме да избегнем спор. Всяко нещо би трябвало да си има граница, обаче. 

3) Не бъдете прекомерно ревниви 

Ревността е нещо, което е завършило доста сантиментални връзки. Не може, несъмнено, да игнорирате някои обстановки, само че в множеството случаи несъразмерната ревнивост е извънредно неприятна, изключително когато ограничавате колегата си. 

4) Бъдете откровени едни с други

Не лъжете колегата си и не крийте нищо от тях, в случай че не става дума за сантиментална изненада. Няма нищо по-лошо от това да излъжете и по-късно другата страна да разбере. Тогава свадите и охладняването на връзките са неизбежни. Просто не го правете! 

5) Недейте да командорите 
 Бързи разводи при нотариус, с цел да се облекчи работата на съда плануват промени в Граждански процесуален кодекс Бързи разводи при нотариус, с цел да се облекчи работата на съда плануват промени в Граждански процесуален кодекс
Бързите разводи по френски пример ще станат вероятни, в случай че депутатите реализиран консенсус за ремонти в Семейния кодекс и Граждански процесуален кодекс, с която...

Има хора, които са привикнали нещата да се случват както те желаят, само че дано има разговор. Недейте да командорите своя обичан човек. Те ще търпят до даден миг, само че по-късно ще избухне свада. 

6) Бъдете разбиращи 

Има дни, в които вашата половинка просто няма да е на нужното равнище. Може да са изтощени, може да са в неприятно въодушевление. Ако са хапливи или пък нещо не се получи (загорено ядене) - не правете проблем. Вие ще усетите тези обстановки. 

7) Говорете за проблемите си с схващане

Когато видите, че има кавги прекомерно постоянно просто приканете своята половинка на диалог, в който да разрешите този проблем. Може да има нещо, което те да не споделят, а да считат, че вие знаете. А то изобщо да не е по този начин. Понякога от неналичието на разговор се раждат неприятни обстановки. Не изпадайте в подобен сюжет. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР