Всеки, който има коронавирус и умишлено се изкашля пред полицай,

...
Всеки, който има коронавирус и умишлено се изкашля пред полицай,
Коментари Харесай

2 г. затвор за кашляне пред полицай или магазинер във Великобритания

Всеки, който има ковид и съзнателно се изкашля пред служител на реда, обществени и здравни служащи , ще бъде наказан на две години затвор , разгласи Макс Хил от английската прокуратура, представен от " Ройтерс ".

Хил съобщи, че през последните дни се е появила информация за хора, които са кашляли пред чиновници на полицията, магазинери и други. Отговорните могат да бъдат упрекнати в закононарушение от общ темперамент, акцентира той.

Нека бъда явен: това е закононарушение и би трябвало да се приключи, безапелационен Макс Хил.

В сряда 45-годишен мъж се призна за отговорен по три обвинявания в нахлуване на служащ, откакто стана ясно, че е с ковид. Отделно мъжът се е изкашлял пред чиновници на лондонската полиция.

В Северна Англия 40-годишен мъж е арестуван след опасност да се изхрачи на служители на реда, които са го попитали за какво е на открито с други двама души след въведените от държавното управление правила за обществена отдалеченост.

Във Англия има към 10 000 инфектирани с вируса, а 467 са умряли.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 416 000 доказани случая, а умрелите са повече от 18 500. Регистрирани са случаи в 196 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 487 000 случая и над 22 000 умряли в 175 страни, възстановили са се към 117 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР