Всеки, който има алергия към котки, знае неудобството и дискомфорта,

...
Всеки, който има алергия към котки, знае неудобството и дискомфорта,
Коментари Харесай

Алергични сте към котки – вече има ваксина и се бие на котката

Всеки, който има алергия към котки, знае неудобството и дискомфорта, които предизвикват прегръдките с меките и мъркащи домашни любимци. Учените имат добра вест – към този момент има ваксина против алергия към котки и се бие на котката, а не на алергичния човек.

Тестовете и изследването са оповестени в “Журнал за алергиите и клинична имунология”.
Запознайте се с новата ядосана котка – персийката Луис (СНИМКИ) Според мнозина Луис е съвършена да поеме ролята на новата обичана интернет котка
Масовото разбиране е, че алергията към котки се предизвиква от козината на домашния любим, само че това не е правилно. Хората са алергични към съставки в слюнката и секретите на котките, с които те маркират територия.

Разработената ваксина смесва вирус с протеините в слюнката и секретите на котката и това кара имунната система на дребното животинче да унищожи получилите се молекули. По този метод имунизацията унищожава точно тези протеини, които предизвикват човешката алергия.
Един от наследниците на благосъстоянието на Лагерфелд може да стане... котката му Дизайнерът доста пъти е споделял привързаността си към Шупет
До момента новата ваксина е тествана на 54 разнообразни типа котки. Терапията не е еднообразно ефикасна, само че положителната вест е, че нито една котка не е развила странични резултати към лекуването.

Алергията към котки е най-честата причина за занемаряване на домашния любим.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР