Всеки, който е спрял някъде с колата си заради проблем, оценява

...
Всеки, който е спрял някъде с колата си
заради проблем, оценява
Коментари Харесай

Skoda помага на пътя при повреда

Всеки, който е спрял някъде с колата си заради проблем, прави оценка бързата помощ. В страните от Европейския съюз системата eCall е наложителна за монтиране във всяка нова кола от 2018 година насам. Skoda отива още една крачка напред в тази посока.

Онлайн услугите на Skoda Connect предлагат допълнителни функционалности във всички актуални модели, като се изключи Citigoe iV. Производителят акцентира, че с нея се подкрепят водачите по всички въпроси, свързани с автомобила. По-специално две функции обезпечават спокойното пътешестване: информационното повикване и повикването за проблем. Бутоните за това се намират в модула на покрива до аления бутон за спешно повикване и са маркирани с „ i “ или гаечен ключ.

За въпроси, свързани с артикули относно функциите на автомобила или онлайн услугите на Skoda Connect, всичко, което трябва да извършите, е да натиснете бутона за информация. Чрез вградения eSIM се установява връзка с потребителския център за обаждания. Служител там ще помогне по всички въпроси. Проактивните услуги от Care Connect, които поддържат лидера в много ситуации, са безвъзмездни в продължение на десет години, съгласно Skoda.

По предписание съветникът на клиентите говори британски в допълнение към съответния народен език. Но дори шофьорът да е в чужбина, евентуална езикова преграда може елементарно да бъде преодоляна. При поискване лидерът на колата може да бъде обвързван с прът центъра в неговата страна, по този начин че по-нататъшната връзка да се осъществи на съответния майчин език.

Ако натиснете бутона за проблем, ще бъдете свързани със чиновник, който е на разположение със препоръки и дейности, обещава автомобилният производител. Ако собственикът на транспортното средство се съгласи, системата предава текущото местоположение и съответните данни на превозното средство на службата за пътна помощ при щета.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР