Всеки, който е спечелил поне един кмет, може да обяви,

...
Всеки, който е спечелил поне един кмет, може да обяви,
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Контролиран и купен вот може да е причина за загубата на Манолова

Всеки, който е спечелил най-малко един кмет, може да разгласи, че е победил под една или друга форма. Това разяснява в студиото на " Още от деня " Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия.


Българска социалистическа партия набира мощ, само че и ГЕРБ натрупа негативи от ръководството, от това, че е на власт, безапелационен е Мирчев.
Стоян Мирчев, Българска социалистическа партия: Ние не постигнахме в цялост това, което можеше, само че излязохме с доста читави, млади претенденти, с хубави платформи. От другата страна получихме целия октопод на властта, цялата проведена мафия. Например, за Силистра ние бяхме сами на терена, а против нас застанаха ГЕРБ, плюс Движение за права и свободи, плюс 21, плюс АБВ.
Във Варна имаме проблеми с господин Гуцанов и със структурите на партията, призна Мирчев.
Стоян Мирчев, Българска социалистическа партия: Г-жа Манолова загуби в София със напълно малко, с 20 000 гласа. Говорим за огромен % чувство за подправяне на изборните резултати. Тези 4-5% разлика може да се дължат на следен и на платен избор.
Ние не сме като ГЕРБ. Ще забележим нашите неточности и ще се опитаме да ги изправим, безапелационен е представителят на левицата.

Вижте целия диалог във видеото!
 Борислав Гуцанов, Българска социалистическа партия: Ще желая оставка за това, което се случи във Варна Борислав Гуцанов, Българска социалистическа партия: Ще желая оставка за това, което се случи във Варна
"На втория тур градската организация взе решение да поддържа Костадин Костадинов по този начин, както е решението на Националния съвет е по този начин, както и Корнелия...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР