Всеки, който е пил греяна ракия, знае, че нейното въздействие

...
Всеки, който е пил греяна ракия, знае, че нейното въздействие
Коментари Харесай

Преборете Настинката И Грипа С Греяна Ракия! Ето Как Да Я Приготвим!

Всеки, който е пил греяна ракия, знае, че нейното влияние върху организма е отпускащо и благотворно. Дори и единствено една дребна глътка от този балсам незабавно ни затопля и ни кара най-малко за момент да забравим за отпадналостта, кихането, кашлянето и непрестанното търсене на носни кърпички. Когато решим да заложим на изпитаните способи на приетата национална медицина и се ориентираме към борене на настинката с греяна ракия, не би трябвало да забравяме, че предозирането е неразрешено. Ако прекалите и вместо да изпиете 50-ина грама, обърнете половин бутилка, би трябвало да сте изцяло сигурни, че единственият резултат, който ще постигнете, е напиване и сигурна болежка в главата на сутринта.

Съществуват много разновидности за подготвяне на греяна ракия. В най-общия ред е належащо да карамелизирате захар или мед, да изсипете ракията в съда, разбърквайки добре, след което да добавите черен пипер. Не би трябвало обаче да допускате ракията да заври, изключително в случай че е домашна, защото е доста евентуално да пламне.

След като изпиете този балсам, си вземете парещ душ и се пъхнете под завивките в добре отоплена стая. В случай че сте имали лека простуда, можете да сте изцяло уверени, че с използването на този способ от националната медицина на идната заран няма да имате и спомен от болежките. Ако обаче ситуацията ви е по-сериозно и лекуването с греяна ракия не оказва помощ в границите на ден-два, наложително би трябвало да потърсите доктор.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР