Всеки, който е изгасил телевизора след края на първото полувреме

...
Всеки, който е изгасил телевизора след края на първото полувреме
Коментари Харесай

Финалът в Шампионска лига е английски след поредния спиращ дъха обрат

Всеки, който е изгасил тв приемника след края на първото полувреме на срещата Аякс - Тотнъм, ще съжалява сега, в който се разсъни в четвъртък. " Лъвовете " поведоха с 2:0 след 45 минути игра и имаха задатък от 3 гола по отношение на противника си за място във финала на Шампионска лига , само че " шпорите " сториха немислимото и с изключителна игра и хеттрик на Лукас Моура секунда преди края на дуела се класираха за финала в Мадрид на 1-и юни.
Още в 5` капитанът Де Лихт даде задатък на своя отбор, а 13 минути преди края на полувремето Зиеш удвои резултата, а Аякс изпусна още няколко отлични шанса за гол.
Тотнъм обаче не се съобщи. Още след почивката Йоренте се появи на терена, за Моура и Сон заиграха като крила, което усили доста атакуващата мощност на Тотнъм. И по този начин в границите на единствено 3 минути - сред 54` и 58`, Лукас Моура осъществя два бързи гола за 2:2.
Последваха шансове и за двата тима, а Лорис и гредата оставиха възможностите на Тотнъм след удари на Зиеш и Тадич. И точно тези пропуски на Аякс костваха скъпо в 95`. В последната секунда на продължението на мача Йоренте съумя да смъкна топката към Сон, който пък беше изтърван от подхлъзналия се в най-неподходящия миг Телиафико. Кореецът подаде на Моура, който съумя да стреля преди да бъде блокиран от двама - 2:3 и британски край в града на досегашния европейски отличник - Мадрид. За статистиката остават общият резултат от 3:3 и фактът, че лондончани не престават към финала поради головете си на непознат терен.
Подробности и всички забавни моменти от Аякс - Тотнъм четете в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР