Всеки, който е избран мажоритарно от повече от 40 000

...
Всеки, който е избран мажоритарно от повече от 40 000
Коментари Харесай

Трите причини Борис Бонев да иска да е зам.-председател на общинския съвет

Всеки, който е определен мажоритарно от повече от 40 000 гласоподаватели, би трябвало да направи вероятното, с цел да ги съставлява оптимално добре. Това написа в профила си във " Facebook " самостоятелният столичен общински консултант Борис Бонев, който се чака да бъде определен за зам.-председател на общинския съвет (СОС) с поддръжката на най-голямата група ГЕРБ.

Според слуховете Бонев е дал своя вот за кандидатурата на Елен Герджиков за ръководител на СОС. Самият той отхвърля да разкрие тайната на вота си, само че Герджиков получи 33 гласа поддръжка, или с два повече от общия брой на съветниците от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация. Във " Facebook " Бонев написа, че неговите гласоподаватели са единствените, на който дължи отговори, и че не се интересува от опитите на политическите си съперници да употребяват процедурни въпроси, с цел да се харесат на електората си.

" Когато се кандидатирах за общински консултант с поддръжката на моите съидейници от " Спаси София ", аз го направих с План за София - подробна стратегия за развиването на нашия град. Всички, които гласоподаваха за мен, чакат да направя оптимално вероятното, с цел да осъществявам заложените в проекта хрумвания ", написа Бонев и прибавя, че цялата организация на СОС не е готова да взаимодейства с някой мажоритарно определен.

Зам.-председателското място ми дава опция да вземам участие в Председателски съвет и да въздействам върху опредялянето на дневния ред на СОС. Това не е израз на някаква си персонална кариерна упоритост, твърди той. Бонев счита, че присъединяване му в председателския съвет ще подсигурява на гласоподавателите, че постигнатите взаимни отстъпки сред политическите групи се базират на причини, а не са плод на политически споразумения. " Да бъда зам.-председател не е привилегия. Всички партии в съвета по този начин или другояче имат зам.-председател. В момента аз съм единственият изключен и не мога да въздействам на дневния ред на СОС ", прибавя той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР