Всеки, който е ходил в увеселителен парк, знае колко труден

...
Всеки, който е ходил в увеселителен парк, знае колко труден
Коментари Харесай

Увеселителните паркове в Япония няма да са това, което бяха

Всеки, който е ходил в увеселителен парк, знае какъв брой сложен е изборът коя атракция да бъде първа в листата. Просто всичко би трябвало да бъде посетено.

Някои си падат по населяваните от духове къщи, а други си умират за скоростните влакчета на ужасите. От CNN обаче разбираме, че поради ковид прекарването в увеселителните паркове може да не бъде същото.

Паркове в Япония към този момент започнаха да отварят порти и несъмнено, има един куп нови наставления за сигурност, които би трябвало да се съблюдават. Носенето на маски и регулярното премерване на температурата са единствено част от тях.
 Снимка 489215

Друга част включва молба към посетителите, които са решили да употребяват скоростните влакчета, да не крещят. Това си е много мъчно, тъй като точно крещенето е част от прекарването, а и някои хора и да желаят надали ще могат да се сдържат.

Служителите на увеселителните паркове, за които е мъчно или невероятно да носят маски, заради естеството на работата им (обитаваните от духове къщи например), би трябвало да съблюдават най-малко метър отдалеченост от посетителите.
 Снимка 489216

На нас ли ни се коства единствено или стряскането отпътува на кино. Освен към този момент упоменатите наставления, увеселителният парк Fuji-Q Highland, намиращ се в планината Фуджи, разрешава само на живеещите в префектурите Яманаши, Нагано, Нииката и Шидзуока да посещават парка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР