Всеки, който е гледал по един филм или стендъп комедия

...
Всеки, който е гледал по един филм или стендъп комедия
Коментари Харесай

Кевин Харт и проблемите с хазарта

Всеки, който е гледал по един филм или стендъп комедия на Кевин Харт, знае, че нисичкият артист е най-забавният човек на планетата. Добре де, може и малко да преувеличаваме, само че е реалност, че Харт може да разсмее всеки.
 Оскари 2019, Кевин Харт и един скандал
Оскарите и абсурдът с Кевин Харт

Какво принуди артиста да откаже да бъде водещ

Той обаче, както всички нас, си има недостатъци. Една от тях е хазартът. В предаването на Джими Кимъл Кевин Харт показа няколко занимателни случки от негови визити в Лас Вегас . През смях съобщи, че му е неразрешено да стъпва във Вегас, само че не посочи от кое място идва тази възбрана. Най-логично е брачната половинка му Енико Харт да е стегнала контрола.

Публикация, споделена от Kevin Hart (@kevinhart4real) на Апр 3, 2019 в 7:46 PDT

А от разказите на Харт разбираме, че несъмнено е имало потребност това да се случи, тъй като е изгубил доста пари на Блек Джек. Актьорът, несъмнено, обърна всичко на смешка, само че сподели, че се е случвало да губи толкоз доста пари, че при последващо посещаване на същото
казино да вижда по какъв начин интериорът му е освежен с неговите пари.
 Как Дуа Липа изненада Джими Кимъл... в леглото
Как Дуа Липа изненада Джими Кимъл... в леглото

Завиждаме

Интересното е, че през 2017 година Кевин Харт подписа контракт с PokerStars, с цел да промотира техните услуги по занимателен метод. Е, не е по никакъв начин занимателно, когато човек губи пари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР