Всеки клиент, регистриран за електронна фактура, има възможност да спечели

...
Всеки клиент, регистриран за електронна фактура, има възможност да спечели
Коментари Харесай

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО стартира фейсбук кампания ”Моята електронна фактура помага”

Всеки клиент, регистриран за електронна фактура, има опция да завоюва преносим компютър, мобилен телефон или смарт часовник
От 18 септември до 6 октомври 2019 година, всеки клиент на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, който е регистриран за приемане на електронна фактура, може да се включи в акцията „ Моята електронна фактура оказва помощ “. За да взе участие, клиентът би трябвало да хареса страницата на „ ЧЕЗ Електро България “ АД във Facebook, да показа поста на Кампанията и да напише в персонално известие своя потребителски номер и имейл адреса, на който получава своята електронна фактура.

Трима късметлии, изпълнили правилно посочените условия, ще завоюват преносим компютър, мобилен телефон или смарт часовник. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 11 октомври 2019 година Правилата на акцията „ Моята електронна фактура оказва помощ “ са оповестени на корпоративния уебсайт www.cez.bg.

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Над 430 000 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД към този момент оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура като с избора си избавиха от изсичане над 7 000 дървета и понижиха потреблението на хартия с близо 10 милиона листа годишно, с което всяка година икономисват 215 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

Ежегодно „ ЧЕЗ Електро България “ АД влага част от спестените от електронните фактури средства в реализирането на публично значими планове и начинания, свързани с запазване на природата, разпространение на енергийната успеваемост, облагородяване околната среда. Поредната самодейност в осъществяване на тази политика на Дружеството е обвързвана с възобновяване на детска площадка в Благоевград през октомври.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР