Всеки клиент, който се регистрира за електронна фактура в периода

...
Всеки клиент, който се регистрира за електронна фактура в периода
Коментари Харесай

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО стартира кампания„20 kWh ПОДАРЪК“

Всеки клиент, който се записва за електронна фактура в интервала 1-30 юни 2019 година, ще получи като подарък себестойността на 20 kWh
От 1 до 30 юни 2019 година, всеки клиент на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, който съобщи услугата „ Електронна фактура “, ще получи като подарък от компанията себестойността на 20 kWh електрическа енергия.

В акцията могат да вземат участие всички клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрация за услугата може да се направи гратис онлайн на www.cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД или в каса на Изипей. Необходимо е клиентът да даде потребителски номер, оторизационен код и настоящ имейл адрес. Подаръка от 20 kWh клиентът ще получи под формата на приспадната им себестойност от втората му електронна фактура, издадена след регистрацията.

20 kWh се равняват на употребявана електрическа енергия, нужна за приготвянето на 4 363 еспресо кафета или на 88 часа потребление на осветяване. 20 kWh обезпечават на всяко домакинство 50 изпирания с автоматизирана пералня. 20 kWh са задоволителни за 178 часа видео игри или 81 часа от обичания фамилен сериал.

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Над 420 000 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД към този момент оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура като с избора си избавиха от изсичане над 7 000 дървета и понижиха потреблението на хартия с близо 10 милиона листа годишно, с което всяка година икономисват 215 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

Правилата на акцията „ 20 kWh подарък “ са оповестени на корпоративния уебсайт www.cez.bg.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си улеснение и сигурност! Ще спечелите Вие, ще завоюва и природата!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР