Всеки жител на София вече може да избере най-бързия маршрут

...
Всеки жител на София вече може да избере най-бързия маршрут
Коментари Харесай

Градският транспорт в София вече предлага на гражданите как да пътуват по-бързо и удобно

Всеки гражданин на София към този момент може да избере най-бързия маршрут и най-близкия до себе си публичен превоз, с цел да стигне до мечтаната дестинация.

В актуализирания си уебсайт Центърът за градска подвижност разполага с нова секция, в която жителите би трябвало да вкарат къде се намират, къде желаят да стигнат и по кое време възнамеряват да отпътуват. След това приложението ще им предложи с кое транспортно средство от градския превоз ще дойдат най-бързо, както и кои са маршрутите с минимум вървене и минимум прекачвания.

Услугата " До къде ще пътувате " е налична и през мобилни телефони и е част от акцията на центъра за градски превоз да направи уеб страницата си по-функционален за жители. От пресцентъра на общинското сдружение обясниха пред " Дневник ", че сега се работи по опцията информацията за измененията в маршрутите да се разгласява в обособен модул на уеб страницата в понятен тип, без да бъдат изписвани на номерата на заповедите и решенията за измененията, както е сега.

Съвсем скоро ще бъде налична и опцията за подаване на онлайн заявки за лични карти за градски превоз. В момента това е допустимо за издаването на винетни стикери за паркиране на живеещите в регионите на сините и зелените зони за паркиране в София.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР